writing-img

parni čistilec

clock-img

26.02.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Ga imate?? Bi ga imele?

Trenutno gledam Zepterjevega.. Ne vem ali je res vreden tega denarja ali je mogoče kakšen podoben, za kaj manj denarja??

Kaj čistite z njim?? Jaz bi predvsem za čiščenje kuhinje in pa hodnika (grobe ploščice).  Mislite, da se nakup splača??

hvala za nasvete..

clock-img

26.02.2007, 11:07

clock-img

Anonimen

Moja mati ga je imela. Z njim je v kopalnici zbezala vse fuge izmed ploščic in razbila straniščno školjko.

clock-img

26.02.2007, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Moja mati ga je imela. Z njim je v kopalnici zbezala vse fuge izmed ploščic in razbila straniščno školjko.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tud mislila ta čistilc kupit, pa me je zdej mal miniluser posted image

Kako ji je pa ratral WC razbituser posted image user posted image  - a je poču al kakouser posted image

clock-img

26.02.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

Ja, počila je školjka. Pojma nimam, kaj je dela, je pa res, da kar ona čisti, čisti TEMELJITO.user posted image

clock-img

26.02.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2007, 23:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image user posted image user posted image O za crknit! Zdaj pa še jaz ne vem, če bi si ga res kdaj kupila. Že nekaj časa razmišljam o nakupu, pa se še nisem odločila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem