writing-img

parni čistilnik

clock-img

28.09.2007, 11:09

clock-img

malamala

pencil-img

30

Živjo!

Zanima me, če imate parne čistilnike in kako ste z njimi zadovoljne. Ali poznate tistega iz Topshopa, ki ga oglašujejo po TV (H2O)? Je za kupit?

Najlepša hvala za odgovore!!
mala

clock-img

28.09.2007, 12:15

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ni za kupit,menda. Soseda ga je včeraj poslala nazaj. Menda so pozabli povedat, da rabiš VSAKIČ ko čistiš, novo krpo spodaj. In (seveda) so pozabli povedat, koliko te krpe stanejo. Aja, pa pozabli so menda povedat, koliko dela imaš, ko čistiš" posodo" za vodo, kjer se nabira umazanija. Pa še par malenkosti.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

28.09.2007, 14:50

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Tole mi pa ni čist jasno...Jaz ga mam pa sem res zadovoljna.Ne kužim kako zamenjat krpo?Daš dol in v stroju opereš,valjda ne čistiš z umazano.Zraven dobiš dve te krpe iz mikrovlaken.Za stran vržt pa 10 za enkratno uporabo.Pa posoda tud ne vem kako se lohk umažeuser posted image ,sej je sam voda not,da se para dela.Edino kar ni ko z reklame je da ne obriše glih do suhega,pa za tepihe za moje pojme tud ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem