writing-img

parni kuhalniki

clock-img

24.08.2007, 11:32

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Mene pa zanima, če uporabljete kuhalnike na paro za kašice in ostale jedi za otroke? Razmišljam o nakupu, pa nisem ravno vešča kuhanja, tako da ne vem ali res pride prav...je kul tak npr. od chiccota kjer je vse v eni posodi ali je boljši tak kot ga ima tefal-v več nadstropjih, da stvari kuhaš naenkrat in posebej?

clock-img

24.08.2007, 11:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz imam tak kovinski vstavek za kuhanje na pari, ki ga položiš v lonec z malo vode, na tisti vstavek pa daš zelenjavo. Kupi se recimo v Merkurju, moj je iz Ikee, stane pa minimalno, kaj pa vem, 5€ ali kaj takega. Če sicer ne kuhaš kaj veliko na pari, se ti po moje ne splača kupovati prav kuhalnika.

clock-img

24.08.2007, 12:32

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

imam tudi parno pečico, pa je zaenkrat še nisem uporabila user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2007, 13:16

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz se jo dobila in sem jo uporabila samo dvakrat.Mali je pa star dve leti in pol.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

24.08.2007, 17:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

imam tudi parno pečico, pa je zaenkrat še nisem uporabila user posted image  user posted image  user posted image

OK, potem ti parni kuhalnik odsvetujemuser posted image .

clock-img

24.08.2007, 22:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz imam tak kovinski vstavek za kuhanje na pari, ki ga položiš v lonec z malo vode, na tisti vstavek pa daš zelenjavo. Kupi se recimo v Merkurju, moj je iz Ikee, stane pa minimalno, kaj pa vem, 5€ ali kaj takega. Če sicer ne kuhaš kaj veliko na pari, se ti po moje ne splača kupovati prav kuhalnika.

Jaz imam tudi to in je čisto dovolj za takrat, kot kuham na pari (bolj redko) user posted image

clock-img

25.08.2007, 15:45

clock-img

sabina9

pencil-img

49

Ojla!

Jaz pa sem imela parni kuhalnik od Chiccota.Sem bila zelo zadovoljna, ker sem imela res hitro pripravljeno-ko je bilo kuhano sem samo prestavila v spodnjo posodo in zmiksala.
Edino malo majhna posodica je.Smo stari eno leto in nam je postala premajhna.Pa tudi miksamo ne več...

Tko, da jaz jo toplo priporočamuser posted image

Obilo užitkov pri kuhanju!!!

clock-img

25.08.2007, 17:43

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Sem bila zelo zadovoljna, ker sem imela res hitro pripravljeno

ja, to mi je najbolj pomembno...da je hitro in enostavno user posted image

clock-img

26.08.2007, 21:35

clock-img

ajja

pencil-img

513

Jaz imam Tefalov parni kuhalnik in sem zelo zadovoljna. V njem kuham zelenjavo za malega pa tudi za nas odrasle (npr. za priloge ali solate). Zdi se mi, da tako pripravljena zelenjava zadrži boljši okus. Je pa uporaba res enostavna. Tudi jaz ga priporočam.

clock-img

27.08.2007, 13:19

clock-img

lea23

pencil-img

517

mi imamo oba, tistega iz ikee in še enega od "krene firme" v nadstropjih ki sem ga kupila v leclercu v akciji za 30 evrov.
tega v nadstropjih kar precej uporabljam ko kuham celo kosilo ( torej tudi za naju ), tistega iz ikee pa občasno ko kuham manjšo količino in pa na morju. oba sta ful ureduuser posted image !
je pa seveda vse odvisno od načina prehranjevanja oz. na kaj si navajen.

clock-img

27.08.2007, 15:24

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

men se gre še najbolj za to, da je enostavno pripravit-potem je to verjetno kar v redu, ne? kako pa se kuha v teh kuhalnikih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem