writing-img

pasirana hrana

clock-img

02.12.2008, 16:30

clock-img

simin

pencil-img

166

moj 8-mesečnik ne mara druge hrane, kot zmiksano. najraje ima zelenjavne juhice, lahko tudi z mesom, ampak obvezno mora biti zmiksano. če se vmes znajde kakšen košček, naredi tak obraz, kot da ima ne vem kaj v ustih  user posted image
kakšni makaroni ali špageti niti pod razno ne grejo dol, piškotov ali kruha ne mara, ker je spet treba grist.
kako je s tem pri vas?
aja-zobkov še nima, niti ne kaže nič na to, da bodo kaj kmalu!  user posted image

clock-img

02.12.2008, 16:32

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Moja je pri tej starosti hvalabogu imela 6 zobkov, nepasirano hrano je že ene 4 m. Edino kako zelenjavno juho ji zmiksam, ostalo pa kar gre. K sreči nisem imela nikoli težav glede tega.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

02.12.2008, 17:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin Jan je star skoraj eno leto pa mu še vedno miksam, s tem da je tudi keks, kruh, salamico, krof...take stvari, ki je treba grist. Ima pa samo 2 zobauser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.12.2008, 22:39

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Počakaj da bodo zobki, saj revež nima s čim grist.

clock-img

03.12.2008, 04:32

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Počakaj da bodo zobki, saj revež nima s čim grist.

To nima veze. Naša je "grizla" brez enega zoba. user posted image  Sicer pa, kočniki, s katerimi navadno zgrizemo hrano (s sekalci jo odgriznemo) so še pri eno leto starih otrocih redkost, pa naj bi takrat jedli že vse (vsaj glede na to, kaj dobijo v jaslih v vrtcu).

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

03.12.2008, 07:35

clock-img

sttj

pencil-img

266

moja bo kmalu 13 mesecev pa tudi nima nobenega zobka,vse naredi z dlesni,ker so že tako utrjena,jaz sem jima samo sveže sadje miksala vse ostalo pa sem z vilico stisnila,ravno zaradi tega razloga,ker otrok noče potem jest,makarončke pa te stvari pa jima še vedno jaz zgrizem,morala boš vstrajati drugega ti ne preostane in vsak dan znova poskušati.

clock-img

03.12.2008, 10:21

clock-img

inesc

pencil-img

298

Jaz sem mu morda miksala samo 14 dni, sedaj pa samo pretlaim. Star je 8m, brez zobkov in je brez problema tudi kruh. Res pa je, da mu ga jaz trgam in dajem koke v usta, ker se mi je e dvakrat skor zaduil, ker si sam pa prevelik koek "odgrizne". Je pa tako kot je napisala e Tisana - za to uporablja dlesni.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

03.12.2008, 12:40

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Nikoli nisem pasirala, ampak samo pretlačila z vilco, mogoče zato nima problemov s koščki.

clock-img

03.12.2008, 15:30

clock-img

Intruder24

pencil-img

838

10m in še miksamo...sem prebrala nekje tu gor, daše noben ni šel v OŠ in da ni jedel koščkov...ko bo bo! ga z ničemer ne silim in ga tudi s koščki ne bom...sej je koščke (keks in tu pa tam kruheca)user posted image

Radi se mejte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem