writing-img

pasovi pri Tobiju

clock-img

18.07.2008, 22:16

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Danes smo dobili Tobija in user posted image  posedli in privezali vanj. Ni bila najbolj navdušena, ampak to v nobenem ne bi bila, ker ne mara sedet in bit privezanauser posted image .. Ampak vseeno... pasovi  se mi zdijo zelo trdi in taki neudobni. A se mi to samo zdi in je pri vseh avtosedežih bolj ali manj isto ali je res pri Tobiju vse nekako na trdo? Se mi zdi, da je bila vsa stisnjena, še preden smo jo dobro pripasali. Pa ima pri desetih mesecih le dobrih 8 kg. user posted image  sicer pravi, da kompliciram user posted image .

Hvala za odgovore!
LP

clock-img

18.07.2008, 23:00

clock-img

sazi

pencil-img

5175

meni so Tobijevi pasovi super - res stojijo bolj na trdo, ampak to je "point", da stojijo in jih ni potrebno vsakič posebej naštimat in vlečt izpod otroka ven
naš mali je star 2 leti in pol, res je bolj kot ne suhec, ampak ima še precej prostora in bo sedež še kar za dolgo uporaben

clock-img

19.07.2008, 09:24

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sem misla napisat isto kot sazi.user posted image
Ja, pasovi so meni super ravno zarad tega, ker so bolj trdi in res fajn stojijo. Odpre se na izi in zapre se na izi.

clock-img

19.07.2008, 09:52

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

A ni Tobi od 9 kg naprej?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

19.07.2008, 15:51

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Hvala za odgovore.

Ja saj vem, da je point ravno v tem, da ˝stojijo˝. Verjetno res brez veze kompliciram user posted image .

Ja, je od 9 kg naprej, ampak mi smo ga kar že kupili. Bo pa user posted image  še kak mesec in sploh za na morje še vedno v lupinici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem