cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pasti kravce

clock-img

19.06.2007, 10:32

clock-img

tančica

pencil-img

293

Kako kaj vaši malčki pasejo kravice? Moj je star 3 mesece in mu ne gre kaj dobro, kar misli da se mora z nogami nekam odrivati, glavico sicer premakne z leve na desno, da bi pa kaj dalj glavco gor držal pa ne...kdaj pa je pravi čas za kaj takega?

clock-img

19.06.2007, 10:37

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Naša user posted image  ni nikoli marala pasti kravic, zato je tudi nisem nikoli silila. Poskusila sem večkrat, a ne za dolgo...

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

19.06.2007, 10:49

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ne se sekirat naša je prav tako nekje med 2-3 meseca lepo pasla kravice s tem da se je čez nekaj časa odrinila, večkrat poskusi pa boš videla da ji bo všeč, naša je zdaj 5 mesecev in je vsa ponosna da lahko pase kravice, ko ji ne paše se zvrne in se igra. počasi pa bo

clock-img

19.06.2007, 11:56

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Naš je šele pri 3. mesecu vzljubil pasenje kravic, zdaj pa kar vrešči od veselja, ko ga položim na trebušček.

clock-img

19.06.2007, 12:13

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Naša je začela komaj nekje pri štirih mesecih, pa še to zelo nerada. Zdaj, pri skoraj sedmih mesecih je pa skozi na trebuščku.
Ko sem jaz pediatrinjo pri treh mesecih vprašala, kako to, da še ne pase kravic, je rekla, da ima še kak mesec in pol časa.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

19.06.2007, 12:32

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Naš Žan pa sam poskrbi, da lahko pase kravice, takoj ko ga odložim na hrbet, je že na trebuščku, pa ful uživa. Ga pa večkrat opazim, da se mu tudi ne ljubi več biti pri miru, bi kar šel naprej, pol pa vleče z rokami rjuho na postelji, igralno blazino, vse kar najde, samo da bi se prestavil, pa ne gre.user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

19.06.2007, 12:36

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Naš mali je doma bolj malo pasel kravice, ker se je naveličal. Pri treh - štirih mesecih pa sem ga v vozičku dala pasti kravice, tako da je spremljal dogajanje okoli. V taki pozi pa je zdržal tudi po slabo uro. Vmes si je malo odpočil, včasih zadremal. Kadar je positnaril, sem ga obrnila na hrbet, ko se je hrbta naveličal pa spet na trebuh.

clock-img

19.06.2007, 23:21

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Pri nas je začela uživati 'na paši' šele nekje med 5 in 6 mesecem, ko je tudi nehala polivati.
Prej je itak vse letelo iz nje, če je pasla krave, zato ji tudi ni ustrezalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem