writing-img

pečen hrustljav krompir

clock-img

16.02.2009, 14:28

clock-img

mala navihanka

pencil-img

43

Živjo!Prosim za en nasvet,kako naj spečem hrusljav zlato rumen krompir v pečici?Naredim ga pa takole,najprej ga spečem v pečici na 22o (ostane mehki in se ne zapeče),potem pa prelijem z jajcem in kislo smetano,povrhu pa potrosim s sirom.Hvala za odgovore!

clock-img

16.02.2009, 16:22

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Jaz ga pečem na peki papirju, rata hrustljav, ga  pa ne prelivam.

clock-img

16.02.2009, 16:43

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Meni je pa njamsi tako, da ga razrezanega dam na peki papir, posolim, popram, dam pol čajne žličke sladke rdeče paprike in 3 žlice olja,...vse premešam in dam na ventilacijo pečt na 200oC. Hitro in hrustljavo pečen! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

16.02.2009, 20:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni se tudi normalno zapeče, ga pa dam pod žar+ventilator, brez ventilatorja ni bilo tolk fajn..

clock-img

16.02.2009, 22:03

clock-img

barika

pencil-img

6448

olupljenega in narezanega na kose (tako kot za krompir v kosig) ga v posodi premešam z olivnim oljem soljo, česnom v prahu in rožmarinom. pustim par minutk, potem ga na peki papriju spečem v mikrovalovki, da je malo hrustljav ... super dobrouser posted image , zraven pa kakšna solata, zrezki itd ...

clock-img

19.02.2009, 09:54

clock-img

muška

pencil-img

3223

res zalto rumen in res hrustljav krompir nastane, če ga daš v mrzlo pečico. To potem vklopiš in ko je krompir pečen šele TAKRAT soliš, nič prej! Olja dam samo za vzorec, v glavnem krompir se ne prijema in je res tisti ta pravi

clock-img

20.02.2009, 13:07

clock-img

zoja5

pencil-img

18

Lahko ga najprej čisto malo pokuhaš (2-3 min v vreli vodi), odcediš, soliš. V pekač daš olje (kak cm ali dva visoko) in ga segreješ v pečici. Potem vsuješ v pekač krompir in ga spečeš, vmes obrneš. Pride zelo hrustljav, zlatorumen zunaj, znotraj pa mehek. Je pa res, da je malo več olja, tako da če si na dieti, ravno ne pride v poštev. Moraš ga pa dati v vroče olje, da se ne napije olja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem