writing-img

pečica na paro

clock-img

04.03.2010, 22:05

clock-img

livia

pencil-img

2395

Moja mama je pri sorodnikih v Avstriji videla neko pečico na paro podobno mikrovalovki. No, tolk velko ali malo večjo.
Bila je čisto navdušena in zdaj išče to pri nas, čeprav sploh ne ve kaj išče. Ali kdo ima kaj takega? Kako se obnese? Kje se to dobi?

clock-img

05.03.2010, 08:11

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

Mi jo imamo, oz. naša je celo kombinirana, to se pravi na paro ali klasično, tako kot sam hočeš. Kot verjetno že veš, je na paro pripravjena hrana bolj zdrava in zelo okusna. Mi jo imamo od Siemensa, smo jo kupili lani, je bila pa kar draga.

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

12.03.2010, 14:35

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

kombinirano pečico ima tudi Gorenje... stane nekje 1500 eur...
sem pa v katalogu vidla da se da za "prvo silo" če ne želimo menjat pečice kupit tudi samo posebna posoda ki se da v klasično pečico in deluje nato enako kot parna pečica.. in stane okoli 100 eur - sem se ravno v sredo zanimala za to stvar.

drugače imajo te pečice tudi die Dietrich, Miele in drugi in pri vseh so te pečice v višjem cenovnem razredu. so pa vsekakor super stvar!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem