writing-img

peškasto sadje

clock-img

05.10.2005, 13:20

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Kaj narediti z njim? Recimo maline. A dam v sadno kašo samo sok zmučkanih malin ali lahko dam tut tisto kar ostane s peškami vred? Al so vse peške za male otroke "užitne"?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

05.10.2005, 13:26

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Koliko pa je star? Moj mali jih je zdajle dva meseca jedel ko nor. Star je sedaj deset mesecev. Nisem nič komplicirala,pešk pač ne prebavijo,ni panike. V figah so tudi, pa sem mu jih ravno tako dala. Druga stvar se mi zdi grozdje, tam jih poberem ven in z ostalega sadja tiste večje tudi.Ja, pa v kiviju so tudi,nič hudega,po moje!

clock-img

05.10.2005, 13:44

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Moja je šele 5,5. Jabolko pa korenček ji tudi naribam, pa poje, včasih se malo zatakne in hoče izbljuvat. Sam dam banano zraven in gre. Sej peške niso ravno velike, samo da ne bi škodile do 6.m, ko je neka meja za veliko stvari. Samo če čakam, do konca oktobra, pa malin ne bo več na vrtu.

clock-img

05.10.2005, 13:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

Z mojo mami sta jih kar z grma jedla - je bil ves rdeč okol ustuser posted image - ko en vampir, pa mu niso nič škodle.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.10.2005, 15:50

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Take male peške samo pomagajo pri prebavi!

clock-img

07.10.2005, 22:08

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Z malinami, jagodami in kivijem bi bila jaz pri tako majhnem otroku še precej previdna, ker so alergeni, sicer pa peške ne škodijo.

LP

Pi-kica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem