cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pecivo iz višenj in skute???

clock-img

10.04.2008, 21:59

clock-img

daysi

pencil-img

249

Punce, pomagajte mi.

Nekoč sem že opazila recept zs pecivo iz višenj in skute na tem forumu, vendar ga med brskanjem nisem več zasledila. Mislim, da ste ga poimenovale rdeča kapica??? ali nekako podobno.  Je pa sestavljen iz belega biskvita z višnjami odspodaj, skuta v sredini in na vrhu polito z prelivom iz višenj.  Prosim,če ima katera ta recept, da mi ga pošlje, prosim, prosim,...

clock-img

11.04.2008, 05:54

clock-img

Anonimen

clock-img

11.04.2008, 07:05

clock-img

daysi

pencil-img

249

Najlepša hvala za pomoč, prav to sem hotela.

clock-img

11.04.2008, 09:52

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

to pa je videt okusno, bomo poskusili narediti user posted image

clock-img

11.04.2008, 10:27

clock-img

snake

pencil-img

716

uauuuuuuuu to bom pa v nedeljo spekla ker imam obiske,,,njami se mi že cedijo sline!

življenje je lepo

clock-img

11.04.2008, 11:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.04.2008, 11:00

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

No, dekleta; jaz sem kr včeraj to spekla in ne boste verjeli danes imamo prazen pekač user posted image   user posted image  user posted image  očitno je bilo res dobro, meni malo presladko tako da bom naslednjič zmanjšala sladkor ali pa dala sveže jagode.

Drugače pa je bilo njami, njami fino user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem