cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pediater?!

clock-img

29.05.2006, 14:48

clock-img

ana/maja

pencil-img

10

ojla!
sem mamica štirimesečne male pikice in bi rada zamenjala pediatrinjo, ker z zdejšnjo nisem zadovoljna!!!user posted image
zanima me, če ve katera za dobrega pediatra/pediatrinjo iz maribora ali Ruš!user posted image

hvala v naprej!

Živim za moja dva sončka!

clock-img

29.05.2006, 14:54

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Mi imamo dr.Završnika v Vošnjakovi.Mi smo z njim zadovoljni.Drugače pa je baje dobra tudi dr.Vizoviškova.Za Ruše pa nimam pojma(čeprav sem Rušankauser posted image )

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

clock-img

29.05.2006, 15:31

clock-img

natalia

pencil-img

1423

dr.Vizovišek je super.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

29.05.2006, 15:43

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Mi smo tudi ponovem iz Ruš in če se ne motim v ruša ni pediatra. Mi hodimo v Vošnjakovo k dr Melinkovi. Nam je zelo super user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2006, 18:16

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Tudi mi imamo dr. Završnika in je super. Je pa fajn tud dr. Bigec in dr. Koražija, ampak Koražija mislim da ne sprejema več.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

30.05.2006, 10:22

clock-img

alekseja

pencil-img

61

kolikor jaz vem je v rušah vsake toliko časa posvetovalnica in jo ima dr. Vizoviškova. Jaz jo imam za pediatrinjo za svoji dve punčki in moram priznat da sem zelo zadovoljna z njo, kr je men se zdi malo takih ki si zares vzamejo čas in ti povejo vse kar te zanima.

Alekseja

clock-img

30.05.2006, 12:55

clock-img

Morgaine

pencil-img

103

Mi smo tudi iz Ruš, pa hodimo k dr. Babičevi na Studence. Zaenkrat smo z njo zelo zadovoljni!

clock-img

22.02.2008, 16:11

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Se opravičujem, pomota.

clock-img

22.02.2008, 16:49

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mi hodimo v Vošnjakovo k dr Melinkovi. Nam je zelo super

Mi isto! Res je fajn, zelo dobro zna z otroci in si za vsakega vzame dovolj časa.

clock-img

22.02.2008, 17:11

clock-img

ježek

pencil-img

94

V Vošnjakovi v MB sprejema samo dr. Krebs Andreja. Vizoviškova sprejema samo, če je tvoj prvi otrok njen pacient in imaš zdaj še drugega. Tako je meni povedala sestra, ko sem klicala in iskala pediatra za mojega otroka. Nam je potem sestra predlagala dr. Krebsovo in smo se za njo tudi odločli, čeprav še nikoli nisem slišala za njo. Je zelo prijazna in nikoli se ji ne mudi, zmeraj si vzame čas.  Mi smo z njo zadovoljni. user posted image    user posted image

clock-img

22.02.2008, 22:47

clock-img

karatina

pencil-img

421

IZVIRNO SPOROČILO: ježek
... dr. Krebsovo in smo se za njo tudi odločli, čeprav še nikoli nisem slišala za njo. Je zelo prijazna in nikoli se ji ne mudi, zmeraj si vzame čas.  Mi smo z njo zadovoljni. user posted image    user posted image

Tudi mi smo pri dr. Krebsovi. Zelo zadovoljni user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem