writing-img

pediater

clock-img

29.03.2005, 11:08

clock-img

tasika12

pencil-img

227

Pozdravljene,

prišel je čas da moram izbrati pediatra za mojo punčko, zato bi vas prosila če mi lahko svetujete katerega izbrati v Mariboru, da je res v redu in ste z njim zadovoljne.

Hvala.

Nataša in Nina

clock-img

29.03.2005, 11:14

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

jaz imam dr- Jerneja Završnika v ZD Adolfa Drolca. Je ful fajn...ampak na žalost spet na bolniški...:zmeden2:

Dobra stran: res izvrsten zdravnik, predstojnik

Slaba stran: ker je tak izvrsten zdravnik ga velikokrat ni, ker je na konferencah in semirajih po svetu...zdaj pa je še padel na smučanju (spet:zmeden2: ) in je v bolniški

clock-img

29.03.2005, 11:22

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Hodimo k dr. Dovniku na Borštnikovi ulici (VITA NOVA) in smo zadovoljni.

Jasna

clock-img

29.03.2005, 11:27

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Enako kot Jasna D. Zadovoljni.

clock-img

29.03.2005, 16:26

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Dr. Završnikova z ZD v mestu. Zelo prijazna, prav tako sestre.

clock-img

29.03.2005, 17:58

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Dr. Mojca Švab Završnik - prej je bila v ZD v MB, zdaj pa se je selila na Jezdarsko. Je pa super.

Hvalijo pa tudi lastnico našega stanovanja, ki ima privat na studencih. DR. Babičeva, ampak za njo ne vem kako je.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

29.03.2005, 18:30

clock-img

Anonimen

Če kdo, naj bo to dr. Mojca Švab Završnik. Boš videla, res je prijazna zdravnica, z njo se da vse pogovorit, z otrokom res zna ravnati. Moj mali se je ni niti malo bal, tudi če sem ga samega pustila z njo, se ji je smejal. Preglede opravi tako, kot je treba.

Nikar pa ne hodi k Kozarjevi, ker ni najbolj primerna... pa tudi, ko primerjam njene preglede v posvetovalnici s pregledi naše zdravnice, ti povem, da so resnično bogi in skromni. Pri 6. mesecu je naša delala teste, kako otrok prepoznava in išče stvari z očmi, medtem ko ona samo vpraša starše v smislu - že zna to?... Moja kolegica je kar razočarana nad njo. No, tisti naš enkratni obisk pri njej je tudi nas razočaral.

clock-img

29.03.2005, 19:12

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Tudi mi imamo dr. Dovnika in smo zadovoljni. Res pa je, da je njegova mama dr. Dovnikova včasih malo bolj ostra, a je zato v MB zdravnica z največ izkušnjami in zelo dober diagnostik.

:bravo:Ordinacija je prijazna otrokom
:bravo:zdravnik je full prijazen do otrok in lepo ravna z njimi
:bravo:nikoli nismo čakali, le enkrat
:bravo:vedno se lahko na njih obrneš kar po telefonu in sami predlagajo, da če si v skrbeh, da ga raje zaradi tvoje mirne vesti pripelješ k njim na pregled
:bravo:imajo veliko medicinskih pripomočkov, odvzem krvi, ... kar v hiši
:bravo:bolniška ni problem
:bravo:parking je možen brez problema
:bravo:izolirnica v primeru nalezljivih bolezni!!!
:bravo:zelo prijazne sestre

Toliko ...
Upam, da sem kaj pomagala ...

clock-img

30.03.2005, 07:23

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

A ni Švab-Zavratnik????

clock-img

30.03.2005, 08:19

clock-img

Anonimen

:ups::zmeden: Ja, Ninika, je Švab Zavratnik, samo jaz jo nonstop zamenjujem z Završnikovo. :ups: Pardon, pomota!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem