cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pediater v šentvidu, šiški?

clock-img

23.05.2008, 09:22

clock-img

travica1

pencil-img

10

Pozdravljeni,

pred kratkim smo se preselili v Tacen in bi radi nekje v bližini poiskali prijaznega in dobrega pediatra. Ker pričakujemo novega člana bi moral biti tak, da bosta oba pikca (večji je star 4) lahko hodila k njemu. Prosim za nasvet kam naj se obrnem. Hvala.

clock-img

23.05.2008, 10:29

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Če izberete Šiško toplo priporočam Molkovo ali Dr. Avsec sta obe zelo fajn.

clock-img

23.05.2008, 10:30

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Aja v Šentvidu je pa baje fajn tudi D. Vodnik.

clock-img

23.05.2008, 10:55

clock-img

krasnočka

pencil-img

13

Mi hodimo v Šentvid k Dr. Vodnikovi in naša čebelica jo ima zelo rada. Tudi sestre so prijazne in vedno se držijo ure ko si naročen za pregled (govorim glede posvetovalnice, saj z boleznijo za enkrat še nimamo težav).

clock-img

23.05.2008, 11:46

clock-img

nuala

pencil-img

1653

V Dravljah ima dr. Voduškova ordinacijo, deloma na koncesijo, deloma privat.
Zelo fajn ženska.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

23.05.2008, 12:30

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Dr Vodušek toplo odsvetujem.

clock-img

23.05.2008, 12:42

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Moja oba sta pri dr. vodnik v Šentvidu.
Krasna ženska in krasna zdravnica.
Jaz sem tudi čist navdušena nad njo, sestri sta ok, še nikoli ismo čakali več kot 5 minut. Naročajo na uro, kar je sploh super.
Ampak ne vem če jemlje nove. Novorojenčke ja, ker je 1 mesec nazaj vzela mojega user posted image , za starejše otroke pa ne vem. Fantka moje prijateljice je lansko leto zavrnila, da nima več prostora.

clock-img

23.05.2008, 14:24

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Sej je verjetno tud tvojga minija vzela smao zato, ker že ta velik k njej hodi.

LP

clock-img

28.05.2008, 12:22

clock-img

timika

pencil-img

159

Tudi moj 20-mesečnik je pri Vodnikovi, ZD Šentvid - smo zadovoljni, cela ekipa prijazna, se posvetijo, svetujejo in ne oklevajo, da se prideš pokazat, če je kaj dvoumnega.

clock-img

02.06.2008, 00:36

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

še ena, ki je nadvse zadovoljna z dr. Vodnikovo. res se drži ure, je prijazna, vedno si vzame čas, da najprej naveže stik z otrokom, skratka super je. user posted image

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

15.07.2008, 10:30

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Tudi mi hodimo k dr. Vodnikovi, zelo nežna in pazljiva. Ni mi pa všeč ena sestra ki je sicer z otrokom super, ampak ko z mano govori, obrača mi se kot da nisem v isti prostoriji.... vedno se nekak čudno počutim... ampak nikoli nismo čakali več kot 10 min!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem