writing-img

pediater v kranju

clock-img

07.01.2005, 13:13

clock-img

speli

pencil-img

164

glede na to, da na forumih žal nisem našla primerne informacije, vas sprašujem koga od pediatrov mi priporočate v Kranju.
Lp
Š.

clock-img

07.01.2005, 13:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

Za naju najboljsa dr.Zadravec Paternoster...je ne morem prehvalit :)

clock-img

07.01.2005, 13:56

clock-img

speli

pencil-img

164

slišala sem, da je Dr. Peternoster super, samo sem vedno mislila, da je to starejši zdravnik, ki je zafuštral 30 let nazaj mojega brata.Zgleda da je to že hčerka omenjenega...Baje je pa blazno zasedena.
Sem razmišljalala tudi o Gizdavčičevi ampak zaenkrat se še nisem odločila imam še kak mesec časa):

clock-img

07.01.2005, 14:19

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Trenutno sta v Kranju najbolj "in" dr. Alenka Zadravec Paternoster in dr. Ješetova. Mi imamo Zadravčevo in je res super!

lp

clock-img

07.01.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Mi imamo dr. Ješetovo, srednje mlado, prijazno zdravnico, ki je zelo nežna do otrok in vsako vprašanje zvame zelo resno in res odgovori zelo podbrobno in razumljivo. Tudi diagnozi nam je že vsaj dve postavila tako točno, da sem ji res lahko hvaležna. Tudi moja sestra je imela tri otroke pri njej, zdaj so že šolarji, pa je bila z njo več kot zadovoljna. Če se bo le našel prostor, jo toplo priporočam.

clock-img

07.01.2005, 19:26

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ješetova je super, vsaj za nas.... sam težko zraven prideš.

clock-img

07.01.2005, 19:27

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Yes, Ješetova je res zakon.

clock-img

07.01.2005, 21:01

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Mi pa imamo dr.Paternostra in smo z njim zelo zadovoljni.Je pa zelo zaseden,še mi smo prišli po vezah zraven. Njegova hči gre pa itak po očetovih stopinjah,tko da če mi ne bi njega dobil,bi se pa k njen vpisal. Oba sta super.

lp
Kepica

clock-img

07.01.2005, 22:53

clock-img

buča

pencil-img

825

Mi imamo Zadravčevo,je nasledila dr.Belehar,priporočam pa dr.Ješetovo,naša je pri njej najbolj mirna,ker je zelo prijazna.Saj je tudi dr.Zadravčeva.

clock-img

08.01.2005, 18:19

clock-img

Anonimen

Ja, mi tudi Zadravčevo, in obe z Ani sva navdušeni nad njo. No, jaz nad zdravnico kot tako, Ani pa nad njenimi lasmi in predvsem igraaaaačami (takih doma seveda ni!).

clock-img

11.01.2005, 07:32

clock-img

speli

pencil-img

164

punce hvala za izčrpno poročilo, pomoje sem se že odločila, da bom poskusila dobiti Dr. Petrnostovo ali pa ješetovo, samo problem bo pomoje pridit zraven...
bomo že, bom kr počas stopila v akcijo...;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem