writing-img

pediater v sentjurju

clock-img

11.01.2009, 15:42

clock-img

ssprdamj

pencil-img

51

Pozdravljene!

Pred kratkim smo se preselili v Sentjur in glede na to, da je edina pediatrinja v Sentjurju dr. Prebilova sem za otrokovega izbranega pediatra izbrala pac njo. Imate morda kaksne izkusnje z njo? Ste zadovoljne? Strokovno in po cloveski plati?
Lep zimski pozdrav

clock-img

11.01.2009, 18:28

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Slab glas, zato hodimo v Celje.

clock-img

11.01.2009, 21:57

clock-img

vrtnica123

pencil-img

89

Se strinjam s tabo potepinček- tudi mi smo si raje izbrali pediatrinjo iz Celja!

clock-img

11.01.2009, 22:06

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Tudi mi smi se prestavili v Celje - ja, pa dobrodošli.

clock-img

11.01.2009, 22:53

clock-img

ssprdamj

pencil-img

51

Zivjo!

No, me veseli, da je kar nekaj mamic iz Sentjurja tu, glede nase pediatrinje pa me ze skrbi.j s Kaksen slab glas pa? A imate slabe izkusnje z njo? Mi smo imeli doslej samo pregled pred vstopom v vrtec pri njej (sinko - 3 leta) pa se mi zdi, da se mu ni znala nekako priblizat, ga pritegniti, ne vem, noi, cuden obcutek ... povsem drugace kot pri prejsnji zdravnici v Kamniku.
Katerega pa priporocate v Celju?

clock-img

11.01.2009, 23:31

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Vprašanje, katera te bo vzela v Celju, ker so zelo zasedene, mi imamo dr.Lucijo Gobov, delajo pa tam 4 pediatrinje, vse so zelo fine, predvsem pa zelo strokovne, npr.AB sploh ne dobiš brez totalnega pregleda, brisa grla,  odvzema krvi ipd. Delajo vsak dan dop. in po. pa tudi ob sobotah dopoldan, tak, da so res v redu. Vse to ravno nasprotno od Šentjurja, kjer sem samo enkrat izprosila odvzem brisa preden je predpisala AB. Na kateri konec ste se pa preselili?

clock-img

12.01.2009, 08:09

clock-img

ssprdamj

pencil-img

51

Jah, glede na prebrano bomo vsekakor skusali h kateri od pediatrinj v Celju. Sporocim, kako je uspelo.
Sicer pa zivimo v centru Sentjurja, nasproti Bohorca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem