cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pediatri na Obali

clock-img

09.06.2006, 18:36

clock-img

gabie

pencil-img

23

ojla,
mene pa zanima, ker se selim iz Celja zopet na Obalo in imam pet mesecev starega sinčka, katerega pediatra mi priporočate. Stanovali bomo sicer v IZoli, ampak meni je vseeno tudi, če ga vozim v Kp ali Lucijo, samo da sem zadovoljna. user posted image

Že vnaprej havala. 
Gabrijela

clock-img

09.06.2006, 21:16

clock-img

Hana06

pencil-img

26

Pozdravljena,

mojega 5 mesečnega sinka vozim k dr. Sabadin Liviji v ZD Lucija. Sama sem zelo zadovoljna, tako s pediatrinjo kot z njeno med.sestro.user posted image

Tel. številka, če se odločiš pa je:05/6775222

lp

clock-img

09.06.2006, 21:54

clock-img

ona

pencil-img

3685

V Izoli je uredu ena Marija,ma sem totalno pozabla kako se piše,ima bolj dolg priimek in ko govori ji vleče malo na italijansko.Dej se malo pozanimaj!
Ko sem jaz živela v izoli so hvalili tudi neko pediatrinjo v Kopru,ne vem pa imena!
Saj dosti nisem pomagala,nekja pa leuser posted image

clock-img

10.06.2006, 07:25

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Mi imamo Dr. Rostan Zvezdano in smo zadovoljni, pa z dr. Sabadinovo sem tudi zadovoljna, saj ga včasih peljem na pregled, ko naša ne dela. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

10.06.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

Točno tako:Rostanova ali Sabadinova v Lucijskem zdravstvenem domuuser posted image user posted image
Mi iz Hrvatinov tja hodimo.
Zate pa tudi v Lucijskem,Dr.Vučkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2006, 19:20

clock-img

gabie

pencil-img

23

Ojla,

najlepša hvala za pomoč. Zelo ste prijazne, verjetno se bom tudi jaz odločila za dr. Sabadinovo, če ima še prosto seveda.

lp,
Gabrijela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem