writing-img

pediatrinja Ajda Cimperman

clock-img

14.02.2010, 18:38

clock-img

zala1

pencil-img

48

Pozdravljene, glede na to, a je ful težko dobiti pediatra me zanima, če ima katera izkušnje s pediatrinjo dr. Ajdo Cimperman? Hkrati me zanima ali je samo samoplačniško ali sprejema tudi na osnovi koncesije? Hvala. lp

clock-img

15.02.2010, 09:12

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Sprejema tudi na osnovi koncesije. Je pa odličnauser posted image  in jo toplo priporočam.
Mislim da ima vsak mesec na začetku nekaj prostih mest. Čimprej jo pokliči.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

15.02.2010, 09:19

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: zala1
če ima katera izkušnje s pediatrinjo dr. Ajdo Cimperman?

Moja bivša svakinja je bila nad njo sprva izredno navdušena, ko pa je šlo zares (beri: huda srčna napaka pri drugem otroku), sta jo nezainteresiranost in odklonilni odnos te pediatrinje močno razočarala user posted image Po njenih izkušnjah je omenjena zdravnica super za običajno preventivo+sistematiko, za klasične viroze, standardna bakterijska obolenja in otroške bolezni, pri hudo bolnih otrocih pa (po izkušnjah omenjene mamice) "odpove" user posted image

clock-img

15.02.2010, 09:33

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Jaz sem jo klicala za našega  fanta, pa ni sprejemala novih. Menda samo na začetku meseca sprejme nekaj malega novih pacientov - sprejema preko koncesije - teh nekaj na mesec. Jaz sem klicala kakšnega 5 v mesecu, pa sem bila že prepozna. To je sicer kršitev zakona, ampak kaj naj ... Tako da dvomim, da ti bo uspelo. No, saj držim pesti, ampak moja izkušnja je pač taka.

Srečno!

clock-img

15.02.2010, 16:46

clock-img

roti22

pencil-img

13

Mi jo imamo pri obeh otrocih in smo zellllooooo zadovoljni, prijazna do staršev in otrok, vedno pripravljena pomagat z nasveti po telefonu, skratka superlativi... Žal ne vem kako je pri resnih stvareh (hb nismo imeli!!), ampak z moje strani vse pohvale. Edino sestra včasih malo kvari zadovoljstvo, ampak se ne damo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem