writing-img

pediatrinja Andreja Krebs

clock-img

18.12.2007, 01:26

clock-img

pearl

pencil-img

426

Pozdravljene!
Zaradi odhoda našega pediatra v čisto drugo funkcijo, ga nadomešča ga. Andreja Krebs (ZD A. Drolca Maribor).

Že ima morda katera kakšne izkušnje z njo?

clock-img

18.12.2007, 09:16

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Na to pediatrinjo smo naleteli pred enim tednom, ko je imala tamala vnetje ušes in ni delala naša p.
Meni se je zdela zelo dobra p. Se je malo pohecala in se mi zdi, da ima prav poseben (moderen ali kako bi se temu reklo) pristop, do otrok in do zdravljenja bolezni.
Jaz jo lahko samo pohvalim.

clock-img

18.12.2007, 12:21

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Mi smo z njo zadovoljni. Tudi jaz sem zamenja pediatra in sem si izbrala njo po priporočilu sester v zdravstvenem domu. Res je zelo prijazna do malega in skuša  čim bolj na lep način ga pregledat. Katerega pediatra pa ste prej imeli.

clock-img

18.12.2007, 13:07

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mi smo tudi prej imeli Završnika in mi je blo res žaluser posted image , ko je šel vstran. Zdaj imamo dr. Krebs in sem full  zadovoljna z njo. No meni je super. Tudi vse sestre jo full hvalijo in tud odnos ima full prijazen. Da se pogovorit z njo in karkoli jo prosiš se da uredit. user posted image user posted image V glavnem meni je superca.user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

18.12.2007, 20:50

clock-img

Salja

pencil-img

283

Enkrat bila pri njej in je naredila super vtis name!user posted image

clock-img

19.12.2007, 02:03

clock-img

pearl

pencil-img

426

Same super informacije. Bom tamalo z veseljem naročila na sistematski pregled pri njej.

clock-img

14.12.2010, 08:19

clock-img

UrbanU

pencil-img

17

mi imamo Krebsovo in smo ful zadovoljni z njo tak ko praviš ima neki posebni pristop, vse kaj vprašaš ti lepo in pove nič ji ni težko za kaj koli prideš tja pa če je to čisto blesava stvar.user posted image user posted image

URBAN 20.05.2010

clock-img

14.12.2010, 13:43

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Meni je tudi krasna pediatrinja! Prijazna, umirjena, vse lepo razloži, svetuje tudi iz lastnih izkušenj (kot mama). Tudi sestre pri njej so krasne.

clock-img

15.12.2010, 18:25

clock-img

mojca83

pencil-img

75

nam je tudi super!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem