writing-img

peg perego- čiščenje

clock-img

26.01.2007, 10:57

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ali lahko prevleko iz peg perega dam prati v pralni stroj?

Hvala

clock-img

26.01.2007, 10:59

clock-img

*metuljčica*

pencil-img

68

DA, jaz sem cel voziček razšrafala in ga že kar nekajkrat dala oprat v pralni stroj in je bilo vse ok. Dala sem na 30 stopinj in dvojni izplakovanje ter ga potem dala za dve uri na stojalo da se je malo odcedilo in posušilo potem pa še vlažnega na voziček nazaj da je bil tak kot novi, da se je tako rekoč nategnil, da ni bilo gub.

clock-img

26.01.2007, 11:00

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Jaz sem jih ravno ta teden.... in se ni zgodilo nič (no razen da so oprane user posted image ). Sem jih pa prala na 30 stopinjah in zmanjšani centrifugi.

clock-img

26.01.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

Jaz sem oprala vse, vključno s streho, ki se ji ne da sneti lok. Voziček je še v uporabiuser posted image

clock-img

26.01.2007, 11:10

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Hvala punce!

clock-img

26.01.2007, 14:25

clock-img

Anonimen

vključno s streho, ki se ji ne da sneti lok.

Hmmmmm, kar vse skupaj si v stroj dala? Tudi jaz sem že prala voziček, vendar brez strehice, ker nisem znala snet plastike. Kateri voziček pa imaš? Se mi zdi, da je to izvedljivo samo pri marelah, pri Venezii pa ne, ker je lok trd. user posted image

clock-img

26.01.2007, 16:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz imam PP Pliko P3 in operem vse v stroju, s strehico vred, pa nikoli ni bilo nič narobe.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

30.01.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

Sem komaj zdaj videla vprašanje. Imamo Pramette, Pliko P3! Sicer sem se v začetku bala, da se lok zlomi pa je preživel.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem