writing-img

peg perego Pramette

clock-img

08.10.2006, 11:10

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me koliko od vas je kupilo ta voziček in kolko vas je zadovoljnih z njim.namreč malo gledam ponudbo, pomembna pa mi je praktičnost.Za vsak primer če mi rata zanosit.

clock-img

08.10.2006, 11:30

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz imam sicer Plikota, kolegica pa Pramatteja in sta oba zelo dobra, ni težek , hitro in fajn se zloži, tako , da nimaš večjih problemov s prtlažnjikom, itd...
Ti ga priporočam, lp in čimprejšnouser posted image

clock-img

08.10.2006, 11:37

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.

clock-img

08.10.2006, 12:48

clock-img

Anonimen

Mi imamo P3 modularni sistem. Smo zelo zadovoljni z njim, ker ga je zelo enostavno za obvladat. In med policami kar švigaš, ker je lahko vodljiv (tudi z eno roko, kadar se ta mali ne bo hotel voziti pri 4.m.user posted image  in ga boš morala v drugi nositi). Edino malo problem je pri malih kolesih, če je sneg ali makedam. TAkrat pa lahko prednja kolesa blokiraš, pa gre tudi lepo.

Tudi za prati je fajn. Jaz ga celega slečem in zabašem v stroj, pa je kot nov. Tudi zgornji del-strešico, čeprav je gor plastični nastavek, kar v stroj zabašem. Pa fajn je da ima ročaje, da ko grem sama z njim v trgovino in ne morem potiskat še nakupovalnega vozička pred sabo, da enostavno vse obesim gor na ročaje ali pa kar košarico samo.

clock-img

08.10.2006, 13:29

clock-img

Anonimen

Pramette nam ustreza za tisto, za kar ga najpogosteje rabimo:
- sprehode po mestu
- potovanja beri zlaganja v avto

Cel se opere v pralnem stroju.
Po makedamu se da z njim, ampak na kratke razdalje.

clock-img

08.10.2006, 14:58

clock-img

*goldfish*

pencil-img

600

Mi tudi imamo Pramette.

Pa se podpišem pod vsemi postiuser posted image , da ne bom eno in isto pisala.

Aja, pa še zdaj ga fejst uporabljamo, ko je mali star 20 muser posted image

clock-img

08.10.2006, 15:04

clock-img

natalia

pencil-img

1423

je dober, ja.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

08.10.2006, 15:38

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni!

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

08.10.2006, 17:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala ker ste si vzele čas.Mi makedama nimamo, snega pa še man, kvečjemu morjeuser posted image .Tako da mislim  da ga bom v prihodnosti kupila,če le rata.Quinny buzz mi je ful lep ampak dosti večji od PP, ko je zložen.Pa še dražji je s košaro vred.
Našla sem novo spletno stran sicer v italij. jeziku e-baby.zelo ugodne cene, kot informacija.

clock-img

08.10.2006, 19:47

clock-img

monika30

pencil-img

563

Jaz imam pa eno podvprašanje.
Tudi mi smo zadovoljni s tem vozičkom, nisem pa nikjer videla pasov za položaj, ko je otrok dvignjen (športni del).
A ta varianta sploh nima pasu, ali ga mi nimamo?
Malo sem se ustrašila, ko je ena zadnjič na forumu pisala, da je otrok padel iz vozička na glavo.

clock-img

08.10.2006, 19:50

clock-img

Anonimen

Ima, ima pasove user posted image .

Ko je voziček v položaju za ležečega novorojenčka, so pasovi skriti pod "blazinico",na kateri leži. Ko otroka prestaviš v sedeči položaj, se pokažejo tudi pasovi.

clock-img

09.10.2006, 08:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Na strani e-baby sem zasledila ceno prametteja 273 eurov, cena chiccota ct.01 letnik 2006 (voziček, lupinica in velika košara) pa 319 evrov.kaj mi ve svetujete, glede na vaše izkušnje.Chicco je po kilaži lažji (7,5kg)  in ko je zložen je manjši ( 35x35x109) od PP.je pa kšara res velikauser posted image Mojemu možu je lepši PP.Jaz pa sem nora na chicco firmo.
Help

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem