writing-img

peg perego skate

clock-img

23.02.2008, 15:35

clock-img

urska25

pencil-img

102

Katera ga ima? Kako se odnese, je vozen tudi po makedamu,travi,... Seveda nemislim skoz vozit po teh površinah ampak kdaj pride kakšna vmes.
Se vam zdi ozek,za večjega otroka(nap.ko je star 2lete)?????

Sem ponosna mamica dveh princesk

clock-img

23.02.2008, 18:41

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Urska, če boš pregledala stare teme na naslednji strani boš našla debato o tem vozičku. Kako se  Skate dejansko obnese ti bomo težko povedale, ker je voziček na tržišču komaj od lanskega nov. ali dec.. Je dokaj nov model.
Po travi in makedamu blokiraš kolesa in ziher lepo pelješ. Mi smo imeli za prvega Zappa, pa ima veliko manjša kolesa in smo ga vozili po vseh kozjih stezicah brez težav.
Med vozički je Skate sedež med ožjimi. Sem merila z metromuser posted image ...za 2letnika ni po mojem mnenju. Ampak takrat kupiš kakšno marelco, ker je otrok itak že veliko peš.
Praktičen je predvsem zato, ker ga enostavno zložiš, ima košaro in športni del v enem, je pralen, lepo zgleda.
Minus je teža. Ima 15kil.

clock-img

25.02.2008, 10:20

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Jaz bi bila tudi vesela kake izkušnje iz prve roke...

clock-img

25.02.2008, 14:30

clock-img

urska25

pencil-img

102

Frutka hvala za odgovor, tisto temo sem si že prebrala in me zanima prav izkušnja koga ki ga ima. Drugače me pa res malo moti,da je tako ozek, bom mogla it malo bolj podrobno v trgovino pogledat.

Če pa ga katera ima se pa priporočam za mnenje iz prve roke.

clock-img

25.02.2008, 14:34

clock-img

Anonimen

Sem že js spraševala, kako se kaj obnese na makadamu, travi.... pa nisem dobila konkretnega odgovora. Izgleda, da še ni orng preizkušen.

clock-img

25.02.2008, 14:38

clock-img

medika1

pencil-img

56

tudi jaz ga imam naročenega, dobimo ga šele marca. A ve katera koliko stane borša, ki jo lahko spremeniš v mrežo. Je sploh to uporabno?

clock-img

25.02.2008, 19:36

clock-img

urska25

pencil-img

102

Medika kdaj imaš rok? Mogoče mi boš lahko ti kaj več iz izkušenj povedala, jau ga imam julija, boš velik pred mano mamica?

clock-img

26.02.2008, 12:24

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Jaz ga dobim jutri! user posted image user posted image user posted image  Izkušenj pa še nobena nima ker je popolnoma nov model... Niti ga še nimajo v vseh trgovinah...tko da boš morala še malo počakati. Če ga pa katera že uporablja, je bila pa do sedaj itak zima in ti po moje ne more neke izkušnje glede trave in makadama dat....

Jaz sporočim takoj ko pride detece na svet....

Torba pa stane okrog 36 EUR. Meni se zdi bolj praktična in predvsem lepša kot tiste navadne borše, ki so običajne na drugih vozičkih....

clock-img

26.02.2008, 18:35

clock-img

m*t*?

pencil-img

54

Valjda da imajo ljudje izkušnje s tem vozek. Naprodaj je že od decembra 07.
Ni pa nujno da so lastniki Skata, tudi uporabniki tega foruma!!

clock-img

26.02.2008, 20:13

clock-img

urska25

pencil-img

102

Ketrin najlepša hvala. Se res priporočam,glede na to da boš kmalu lahko preiskusila. Jaz imam še tak čas za nakup, sem se odločila da bom kupovala maja, julija imam pa rok, mislim da bo glih prav prej.

Tako da če boš imela čas, pa pol napiši kako je.

Hvala tudi vsem ostalim za mnenje.

clock-img

27.02.2008, 08:10

clock-img

Ketrin

pencil-img

1564

Urška, ni problema, sporočim....upam, da čimprej! user posted image

Tebi pa se res ne mudi, tako kot si mislila bo po moje čist OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem