writing-img

pegice

clock-img

20.04.2007, 21:19

clock-img

k1

pencil-img

1649

zanima me, kdaj se otrokom pojavijo pegice (oz. lepotne pike) po telesu.

lp user posted image

clock-img

20.04.2007, 21:23

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz jih pri našem 2,5 letniku opazujem od nekako dveh let naprej. No, do zdaj sem našla kakšnih pet drobnih pikic, čeprav jih pričakujem kaj več, glede na to, da jih imava oba z možem kar precej.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

20.04.2007, 21:24

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Sin je lepotne pike dobil precej pozno, nekje okoli 3. leta. Pegice po nosu pa dobiva zdaj čedalje bolj t.j. med 4. in in 6. letom.
Hčerki pa so se prva materina znamenja pojavila kmalu po 2. letu. Julija bo stara 3 leta in ima nekatera znamenja že kar fino nakazna.

clock-img

20.04.2007, 21:26

clock-img

k1

pencil-img

1649

aha, se mi je zdelo. naša ima ene par, čist mičkenih pikic (milimetrskih), kot da bi jo kak bavc vgriznil, pa ne zginejo. po moje bo tudi to, ker je pri naju ista situacija.

še kdo kaj o tem?

clock-img

20.04.2007, 21:29

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Moja ima lepotno pikico veliko 3mm že od rojstva ob deni joškiuser posted image  stara je pa 4 mesece tko da novih še nismo zaznali. Zanima me pa če katera ve zakaj so ji to napisali v porodnišnico na tisto tablo k visi na posteljiciuser posted image

clock-img

21.04.2007, 10:24

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz jih imam po celem telesu precej, ker ko smo bili mali, se ni veliko o zaščiti govorilo. Jaz mojo svetlopoltno 4-letnico precej pred soncem ščitim, pa se vseeno nekaj novih znamenj vsako poletje naredi.

Zaščita pa vsekakor pomaga, ker ima res občutljivo kožo, pa do danes še ni imela sončnih opeklin.

clock-img

21.04.2007, 13:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

Moj prvi sin je dobil prvo pri enem letu, drugi bo kmalu star 2 leti pa še nima nobene

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem