cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani?

clock-img

23.03.2005, 22:23

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Mene pa zanima, če mogoče katera ve, kje v Ljubljani v bližini Rudnika je slaščičarna oz. pekarna, kjer imajo dobre torte? Sestra ima 20 let 1. aprila, pa bi ji rada torto naročila.

Hvala in lep pozdravček :rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.03.2005, 22:28

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ni v bližini Rudnika, imajo pa SUPER :torta: - Viki v Trnovem na Ziherlovi (za pumpo, ob desni strani bloka). Za njihovo čokoladno bo marsikaj naredila:ups::)-!

clock-img

23.03.2005, 22:38

clock-img

Anonimen

Leclerc ima dobre torte:) Baje, jst jih ne jem:)-

clock-img

23.03.2005, 22:45

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

jančika, a pa majo tud kake posebne oblike? pa so drage? stara bo 20 let pa bi rada ta naša opica imela otroško torto :)-:)-:)-

clock-img

23.03.2005, 22:46

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

ja ribica, vem, smo že probali, ampak naša tamala bi rada mela grad :zmeden: in ne ležeči ampak stoječi :)-:)-:)-:)-

clock-img

23.03.2005, 22:51

clock-img

Anonimen

Ujej. Jah, poznam eno tako..k je mela za 19. rd Barbiko:)- Moja sestra2:)-

Z mami full dobro torto barbie nardiva..z barbie na sredini jasno;)

clock-img

23.03.2005, 22:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Borovnička, pojma nimam za oblike, jaz sem zmeraj navalila kar na čokoladno in nič okoli gledala:)-. Ampak po moje da majo, pokliči in vprašaj. Ali še bolje, pojdi tja in si privošči kak kos :torta:! Cen se ne spomnim, po moje je povsod približno enako.

clock-img

23.03.2005, 22:54

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

jaaa ta z barbi je ful luštna. ena punčka jo je imela, ko sem še v vrtcu delala. ampak naša tamala bi rada imela stoječi grad. mislim... od kje ji te ideje :)-:)-:)-:)-:)- pri teh letih si nekatere želijo kaj drugega stoječega :)-:)-:)- joj sem packa :ups:

clock-img

23.03.2005, 22:57

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

jaaa jančika, takoj ko pribrcam čez trojane v ljubljano, grem v napad. bom jutri poklicala, pa se mal pozanimala.

clock-img

23.03.2005, 23:05

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

čokoladna pri Vikiju (Trnovo) je zakon!!!! V Leclercu pa je črn gozdiček OK, pa sploh ni drag (mislim, da ene 2,5 - 3 jurje):zmeden2:

clock-img

24.03.2005, 08:51

clock-img

tinčica

pencil-img

613

oj jaz sem leta nazaj med počitnicami delala pri viki-ju in takrat niso imel drugačnih oblik samo okrogle ampak so pa te tako lepo okrasil da je blo joj.

ne me spraševat kok sem se tam najedla ha ha

clock-img

24.03.2005, 09:05

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Ena slaščičarna je tudi ko greš od Leclerca proti Globtorju še kakšne 500 m naprej, sem pa pozabila kako se imenuje. Imajo zelo dobre torte, naredijo pa kakršne koli oblike. Smo bili na enem RD, ki so imeli vlak (lokomotivo in 4 vagone in vsak drugačnega okusa - zelo okusno).

clock-img

24.03.2005, 10:19

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

ja natas, mislim, da bo to tista slaščičarna. mi je kolegica povedala, da imajo oblik še pa še in da imajo zelo dobre torte, pa niti pretirano drage niso. Prosim, če se boš slučajno spomnila, če mi sporočiš.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem