cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pekoč občutek

clock-img

27.07.2008, 18:31

clock-img

majči22

pencil-img

735

Lepo pozdravljene!

Imela bi eno čudno vprašanje oziroma potrebovala bi pomoč če se je kateri to zgodilo oziroma se ji dogaja.
Predvsem danes sem opazila, da me peče koža al nevem kaj bi bilo v zgornjem delu trebuha na sredini. Ko primem ali pritisnem me ne zaboli, ampak občutek je kot da me koža peče. A je to mogoče zarad tega ker se je trebuh  že povesu in špona kožo. Sem v 36t in 3d. Al ima kakšna kakšno boljšo oz bolj primerno idejo.

Hvala za nasvet!

clock-img

27.07.2008, 19:15

clock-img

majči22

pencil-img

735

Aja pa še opazila sem ene pikice kot mozoljčki. Pa sem pomislila, če je mogoče kakšna alergija na kremo za mazanje.Ah kaj pa vem.

clock-img

27.07.2008, 19:45

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

to je od raztezanja trebuščka, ko maš občutek da nikamor več ne mora, pa ga še kar naprej vleče narazen, isto je pri meni pa sem že konec 39 tedna oz. dans mam PDP po menstruaciji, začel pa se je okoli 35. tedna, sem vprašala G pa mi je tako razložila, je pa mal neprijeten občutek, se ga pa navadiš, mene najbolj "peče" če ležim na desnem boku.

pa srečno!!!

clock-img

27.07.2008, 22:08

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Jaz sem imela "čudno" kožo na otip prav tako proti koncu nosečnosti, ginekologinja mi je predlagala menjavo kremo oz. olja proti strijam, tako da sem si potem nabavila Eucerin in je bilostanje bolšje. Pa saj, malo še, pa boste "na konju" - veliko sreče ti želim.

clock-img

28.07.2008, 16:43

clock-img

majči22

pencil-img

735

Hvala obema za odgovor. Sm tud jest na to pomislila, sam do sedaj me ni nič peklo pa sm mislila, da je kaj narobe.
Je pa res, da se mi je trebuh že povesel dol in verjetno res kožo špona dol in je max obremenjena.

Lep dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem