writing-img

penasti puzzle

clock-img

20.01.2006, 08:35

clock-img

BINCI

pencil-img

29

živjo mamice

a mi lahko katera pomaga kje se kupijo ti penasti puzzli (za na tla v otroško sobo bi jih dala), pa koliko kaj okvirno stanejo in kako ste tiste ki jih imate doma zadovoljne z njimi?

lepo bodite pa,pauser posted image

clock-img

20.01.2006, 09:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo 3 komplete črk in so super. Jaz sem edino preč pobrala male dele (znotraj B, O, P... ), da ne bi slučajno kaj pojedla.

Jaz sem jih kupila v OBI-ju, v akcijii so bili paket po 1000 ali neki takega. Ful poceni.

clock-img

20.01.2006, 09:11

clock-img

Anonimen

Ja, ful poceni so res, ampak pri nas je bilo edino to od njih, da jih je Tibor vedno takoj razstavil. Vse. Kompletnmo, kar se je razstavit dalo. In to v čimkrajšem možnem času.
Sploh mi ni jasno, a drigi otroci pa tega ne počnejo ali kaj?

clock-img

20.01.2006, 09:11

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Viv, to je pa res poceni!
Jaz sem jih kupila pred novim letom v Sparu pa so bili okrog 3.500 SIT, tudi črke!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

clock-img

20.01.2006, 09:14

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

V Intersparu so jih mel pred novim letom v akciji za 2.500 sit. Sam ne jih kupit v Baby centru, ker sem šla ravno včeraj mimo in je bil en paket (cela abeceda) 6 tisoč!!!!
Čist preveč...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

20.01.2006, 09:15

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

po vse v obi user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam so najpoljse crke al pa stevilke,pri zivalcah in ostalih so sami mejhni deliuser posted image

clock-img

20.01.2006, 09:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz jih imam še od starejših otrok, mislim pa, da jih imajo v trgovinah z otroško opremo (Baby center, Pikapolonica, celo v Tušu se mi zdi, da sem jih videla). Cena pa je od 2.000 - 3.000 Sit

clock-img

20.01.2006, 09:18

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Jaz mam zaenkrat čez peno deko, in je pena na tleh bol zato, da ni prehladno in da deka ne drsi po parketu.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

20.01.2006, 09:21

clock-img

miševi

pencil-img

888

Te podloge so super - imamo vse, od črk do živali in vozil. Kupili smo jih delno v Sparu (črke), delno v Baumaxu (živali, vozila). Za male denarje - okoli 2000 SIT.

Ko je bila hčerka manjša, ji nismo pustili ven vlečt manjših delcev, niti ji ni bilo to ne vem kako zanimivo. Ko pa je prišel njen čas, je bila cela dnevna polna teh koščkov, vendar jih je tudi vse sama nazaj spravila - se pravi, da gre tudi za dobro sestavljankouser posted image .

clock-img

20.01.2006, 09:54

clock-img

BINCI

pencil-img

29

hvala punce jih bom šla čimprej kupit

clock-img

20.01.2006, 10:27

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi jaz imam puzzle. Sem pa študirala, da bi tiste male koščke kar z Mekolom prilepila skupej! Po moje bi moglo držat!

clock-img

20.01.2006, 10:40

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Mi imamo 2 pakauser posted image .Ene so živali,druga pa je zgodbica o grdem račku-ti sem kupila v Tušu stale pa so 990sit.Živali pa je kupila babica v Avstriji tudi poceni(1000ali1500sit).So vredi in jih ima pred posteljco za vsak slučaj če bi padel ven,da bi vseeno padel na bolj mehko kot pa na tla.user posted image user posted image .

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

20.01.2006, 14:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, ful poceni so res, ampak pri nas je bilo edino to od njih, da jih je Tibor vedno takoj razstavil. Vse. Kompletnmo, kar se je razstavit dalo. In to v čimkrajšem možnem času.
Sploh mi ni jasno, a drigi otroci pa tega ne počnejo ali kaj?

Počnejouser posted image . Zato smo jih pri nas lepo pospravili, ker se je mama naveličala vsak dan tiste koščke po stanovanju pobiratuser posted image .

clock-img

20.01.2006, 15:34

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

V Šparu je zdaj abeceda (26kosov) nekaj manj kot 5 jurjev, številke (10 kosov) pa 1.300. Poišči jih kje ceneje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

20.01.2006, 17:36

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Pri nas jih pa, sam da more gricka.user posted image user posted image  Ji nič drugega ne damo za jest. So že vse pogrickane.user posted image  Pa še skoz jo kregamo, pa nič ne zaleže.

Drugače so pa zakon. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

20.01.2006, 18:03

clock-img

Mery

pencil-img

10

V Baby centru jih imajo v januarju znižane puzzle abecedo iz 4.990,00 na 3.590,00 sit. Ta abeceda je uredu, jo imamo tudi mi doma. Bodi pa pozorna, ker so nekateri puzzli tanši in se hitro raztrgajo.

clock-img

20.01.2006, 20:09

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Naša deset-mesečna user posted image  se full rada igra na teh puzzlih. Seveda jih uspešno razstavi, sedaj pa se že trudi, kako bi jih nazaj sestavila.

Meni se zdijo zelo praktični, jih je pa težko očistiti (prah in smeti se kar lepijo nanje).

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

21.01.2006, 10:06

clock-img

k1

pencil-img

1649

v šparu so bili že za 1.500 - sem pa jih videla v bauhausu mb (tam ko imajo zavese) - se mi zdi da 1.500 ali 1900???? ne vem več točno.

pri nas so bili aktualni, dokler je samo sedela in se igrala. sedaj so samo že zato, da se jih trga narazen in jemlje črke ven in jih daje v usta.....

clock-img

21.01.2006, 20:01

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mi imamo puzzle črke.Zelo zadovoljni.Rada se igrata s tem.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.01.2006, 20:46

clock-img

Anonimen

Jaz se jih kupila danes v Sparu. Stanejo 1.690 sit. Sem kupila kar dvojneuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem