cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

penasto blato

clock-img

01.05.2007, 18:04

clock-img

sju

pencil-img

176

nekje sem zasledila da pensato blato pri dojenčih ni uredu...ali katera ve če je kaj na tem in kaj je narobe???

pa še to....ali je pri 3 mesečnem dojenčku normalno da je blato še vedno tekoče....kako potem sploh veš mali je driska???

LP in hvala za pomoč

clock-img

01.05.2007, 18:20

clock-img

sju

pencil-img

176

ojoj...pa še to.....bačlto nam zelo zelo smrdi....že od samega začetka
ali tudi to ni normalno????

Hvala

clock-img

01.05.2007, 18:21

clock-img

ircica

pencil-img

782

pri našem skoraj 6mesečniku jeblato še tekoče. je pa dojen in kaka na dan, dva. ko je imel drisko je zraven jamral, kakal večkrat dnevno, količina je bila večja in smrad,da te vrže.
o penastem blatu pa ne bi vedela ničesar.
upam, da kaj pomaga

clock-img

01.05.2007, 18:46

clock-img

crci06

pencil-img

1854

ah, to blato zna res včasih biti bolj penasto...
da to ne bi bilo OK (še) ne vem, bom spremljala to temo še naprej.

Moja prva misel pa je bila, da si videla blato, ki je bilo "pravkar spečeno" user posted image , torej sveže in da če bi ga šla previt čez par minutk, ne bi več videla, da bi bilo kaj penasto.

Mene so že večkrat pri zdravniku vprašali kakšno ima blato in potem jaz začnem s "svetlo rumen, "zelenorumen ipd", pa se mi samo smejijo. Rekli so mi, da jih zanima le, če je čisto svetlo, ali zelo, zelo temno (črno). Isto urin.
Enkrat smo bili malo bolni in je bilo zelenorjavo, pa mi je tudi rekla zdravnica, da ni panike. Da pa naj ga opazujem tako kot dosedaj, da če se kaj razvije, da ji znaš povedat.

clock-img

01.05.2007, 19:04

clock-img

sju

pencil-img

176

ja sej v bistvu je tako....da sem videla ko se je ravno pokakal...potem ne več

clock-img

01.05.2007, 21:52

clock-img

Vesna

pencil-img

499

moj ima 9 mesecev,ma ko je bil majhen in samo dojen,mi tisto blato ni smrdelo.zdaj pa smrdi,smrdi,kako smrdi.user posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

01.05.2007, 21:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Fajn bi bilo izvedeti, ali je tvoj user posted image  dojen ali na adaptiranem mleku.
Sicer je pa smrad dokaj relativen pojem. Diši ne noben drekec pekec, ko pa začne enkrat otrok jesti gosto hrano, ugotoviš, da je bil ta "mlečen" kakec pravzaprav milosten.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

02.05.2007, 08:07

clock-img

sju

pencil-img

176

stari smo 3 mesece :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem