writing-img

perilo za oblikovanje postave

clock-img

31.12.2008, 14:49

clock-img

maca m

pencil-img

465

A ma katera? Sem danes vidla na top shopu, videt je dobro, sam ne vem kako bi to zgledalo v živo.  pa tud cena ni mala - 55evrov.  Po*zdla bom zarad tega mojga trebuha. Ja saj vem ....telovadba....ne da se mi.  A prodajajo še kaj tazga, sam mal bolj pocen???

clock-img

31.12.2008, 14:56

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Ja je tud bolj poceni ampak tud bolj poceni ne kupuj ker je to sam v reklamah da tok lepo pol zgledaš.Splh ni res kar pokažejo.

clock-img

31.12.2008, 15:17

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

maca itak nič ne izgubiš.
naroči itak če ti ne ustreza izdelek vrbeš komot nazajuser posted image

clock-img

31.12.2008, 16:29

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz sem naročila preko Quelle pa so 39 evrov in so iste kot v top shopu. Sicer nisem močnejše postave,imam pa šlaufe user posted image na trebuhu. Mi je bilo lažje hlače naročit, kot pa telovadit user posted image .  Jaz sem zadovoljna z njimi, saj mi lepo poudarijo pas in boke, ki so drugače lepo zaobljeni po dveh nosečnostih. In tako kot je že ena napisala, če ti niso všeč jih lahko kamot vrneš nazaj. Dobiš pa v kompletu ene beš in ene črne, čeprav mi je ob naročilu rekla da lahko dobiš samo črne ali samo beš.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

31.12.2008, 16:34

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Hm, jaz sem imela samo nogavice za oblikovanje postave enkrat. Pa me je tako skupaj tiščalo... nič ni bilo fino nositi, je pa res da trebuh so mi čisto polski naredile...

clock-img

31.12.2008, 17:09

clock-img

maca m

pencil-img

465

sej jat tud nisem debela,  sam šlaufi so pa res očitni. že pred nosečnostjo so bli, zdaj pa da ne govorim. pol pa cel cajt trebuh not vlečem.  moram nek quelle dobit, pa še tam pogledat. 

clock-img

31.12.2008, 22:58

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

user posted image Ups, ni mi ratalo nardit malega linka

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni