writing-img

perioralni dermatitis

clock-img

12.03.2008, 19:30

clock-img

kaj@

pencil-img

346

je imela katera že te težave,s čim ste jih pozdravile?

clock-img

12.03.2008, 20:25

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Tablete+ neko namešano zdravilo.Pojdi do dermatologa pa ti bo predpisal zdravila,je pa ta reč kar trdovratna.
Jaz sem jemala tbl. Clinofug-ja lepo ime imajo...

clock-img

12.03.2008, 20:28

clock-img

kaj@

pencil-img

346

sem že šla,isto dobila clinofug,pa mazilo,občasno je boljše,pa spet slabše,me prav nervira in močno upam da se bom tegauser posted image kmalu znebila,koliko časa je trajalo da ti je izginilo,se je kdaj ponovilo?

clock-img

12.03.2008, 20:34

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Ma to se je kar vleklo,kot ti praviš.Pa malo bolje pa spet en user posted image .No in končno se znebim ,se mi spet pojavi med prvo nosečnostjo,veš kakšna sem bila.user posted image Tablet nisem mogla jemati,občasno sem se namazala z kremico,pol sem še dolgo dojila.Čez čas se je umirilo in zginilo samo od sebe.Druga nosečnost je bila b.p,sem pa tja kakšen mozoljček.Po moje se tega hudiča nikoli ne znebiš.

clock-img

12.03.2008, 20:54

clock-img

kaj@

pencil-img

346

tudi jaz sem to že 1x imela več kot 10 let nazaj,mogoče nekaj dni in je samo od sebe izginilo.Drugače sem imela ful lepo kožo pred 1 mesecem pa ta user posted image ,ki me spravlja ob živce in komaj čakam da se ga znebim.Upam da bo to kmalu in da ga nikoli več ne bo nazajuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem