writing-img

pesmice

clock-img

20.03.2008, 07:36

clock-img

veselje07

pencil-img

42

ali mi zna katera predlagati kakšen cd z otroškimi pesmicami...za 1 leto stare malčke??

Hvala

clock-img

20.03.2008, 07:41

clock-img

vesel

pencil-img

770

Od Janeza Bitenca. Pišši mi zs pa ti mogoče lahko js dam ker jih mam ful!

druzina je zame vse!!

clock-img

20.03.2008, 08:24

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

pejd na mule in vpiši otroske pesmice ali pesmi za otroke, brez šumnikov. Jaz sem jih tako dobila in  sedaj ko je v vozičku jok, mu naštimam na tel. pedenjped in veš kak posluša :)

clock-img

20.03.2008, 09:41

clock-img

vesel

pencil-img

770

VESELJE07! JAZ IMAM MEŠANE OTR.PESMICE OD NJIH JE TUDI BITENC.BOM PRESNELA NA DVD/CD IN TI SPOROČIM NA ZS DA MI DAS NASLOV IN TI POŠLJEM! ok?

Se opravičujem! Ampak to se nisem drla!!

druzina je zame vse!!

clock-img

20.03.2008, 10:10

clock-img

andie

pencil-img

427

Mi mamo Sonček čez hribček gre od Melite Osojnik, ampk je že tko zlajnano, da res morm it na mulo pogledatuser posted image

clock-img

20.03.2008, 23:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi imamo od Sparkyja (iz spara) cd 1 in 2. So vse znane pesmice gor, posnete so tako živo. Ker ko sem jih nekaj z muleta snela, so večinoma peli pevski zbori tako zelo otožno in uvelo user posted image

clock-img

21.03.2008, 11:29

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Jaz ima tudi iz Spara 1 in 2 in so zelo lepe pesmice. Enkrat sem tudi kupila v Hoferju CD z otroškimi pesmicami. Imam pa CD od Romane Kranjčan, ki je tudi zguljen.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem