writing-img

pestovanje in hranjenje

clock-img

18.04.2009, 13:26

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Zanima me, ali ste se držale tega, da naj bi se dojenčka pestovalo enkrat na oz. v levi drugič pa na desni roki? In da naj bi se, če se hrani po steklenički, prav tako menjavalo strani kot se to počne pri dojenju?

clock-img

18.04.2009, 14:40

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Jaz jo pestujem v levi roki, na desni redkokdaj. Hranim pa jo vedno na levi strani. Mi je pa pediatrinja rekla, da jo moram na obeh straneh enako - ampak na desni mi res ni.

clock-img

18.04.2009, 14:53

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

No, saj zato sprašujem, ker če ga pestujem ali hranim v desni roki, sploh nimam pravega občutka niti nimam enake moči v tej roki. Imam občutek, da mi bo zdaj zdaj zlezel iz rok. user posted image  Tako da tudi jaz v 99% uporabljam levo roko. user posted image

clock-img

18.04.2009, 22:32

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tudi jaz jo hranim in pestujem samo na levi roki, z desno držim flaško. Sploh ne morem z levo tega počet.

clock-img

18.04.2009, 22:34

clock-img

amaya

pencil-img

4434

pri nas smo rešili zadevo tako, da sem jaz na desno moj pa na levo...ampak tega nisem niti takoj opazila user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

18.04.2009, 22:47

clock-img

Anonimen

Ja jaz sem ravno zadnjič to razmišljala, ko sem opazila, da ji levi uhelj malo bolj štrli, kot desni ... pa sem tuhtala, če je to za to, ker jo vedno hranim tako da mi leži na levi roki (desni uhelj se tišči moje nadlahti) z desno roko ji pa flaško držim ... a je to možno al men samo domišljija dela in je ta nesimetrija uhljev samo manjša lepotna "napakica"? Sem jo pa zdajle 2 dni probala izmenično hranit, enkrat na eni in drugič na drugi roki, pa mi na desni ne gre in ne gre user posted image

clock-img

19.04.2009, 07:24

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

smo se probali držat oz menjavat strani. Tudi meni ni šla desna stran, pa sem se trudila in se zdaj ujamem, da je mali skoz na desni, mož pa ga ima povečini na levi. Po steklinički pije zvečer in je takrat vedno na levi strani, če pije čez dan, pa si stekleničko vedno drži sam.

Menjava strani je že zaradi razvoja fajn, ker če ne menjavaš imaš veliko šanso, da razvija le eno stran mišic, ta druga pa bo bolj lena.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem