cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

peta bolezen in nosečnost

clock-img

20.07.2009, 21:22

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Hčerka ima potrjeno peto bolezen, ki je za nosečnice oz. za plod zelo nevarna.  Sem v zadnji tretjini nosečnosti in mi ni znano ali sem to bolezen sama že kdaj prebolela. Zanima me, ali je katera bila v podobni siutaciji? Me mora zelo skrbeti, ali me lahko skrbi malo manj (glede na to, da grem skoraj proti koncu z nosečnostjo??)

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

20.07.2009, 22:15

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Si mi dala mislit, ker sem sama noseča in imam otroka v vrtcu, zato sem šla brskat na MON. Je lahko nevarna, vendar, če si čisto proti konci, ne več, ker traja vsaj 6 tednov da se okuži plod... no tukaj si lahko preberš v bistvu vse o tej bolezni:

http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=peta+bolezen,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

21.07.2009, 10:33

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Starejša hčerka jo je imela, ko sem bila jaz noseča. Testirali so me in ugotovili, da sem jo sama že nekoč prebolela, čeprav nisem vedela za to. Ginekologinja pa mi je povedala, da v pozni nosečnosti ni noben problem, če jo dobiš. Plodu škoduje enako kot vsaka druga viroza, torej nič posebnega. Kako pa je v zgodnji nosečnosti pa ne vem. Mislim, da se ne rabiš bati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem