writing-img

peugeot 407 - problem z radiem

clock-img

15.09.2007, 20:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mi zna kdo pomagat? v Peugeotu 407 se mi je v radiu zataknil CD, ko stisnem na gumb, da bi ga dal ven, se slisi samo skripanje. Ima kdo kako idejo, kako to resit, brez da grem na servis??? si nisem mislila, da se to lahko zgodi user posted image
hvala vnaprej!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.09.2007, 07:02

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Probaj večkrat, čez kak dan in podobno. NEkaterim prijateljem je tako po parih dneh uspelo, sicer na drugih avtomobilih. Mislim pa da bi moral imeti radio nekje eno mini-mini luknjico, preko katere lahko CD ročno izvržeš. Nisem siguren, mislim pa da.

clock-img

21.09.2007, 23:57

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ojej, nam se ni kej podobniga nikol zgodilo, pa smo meli dve 407-ci! Provej s kakim izvijačem mal pošraufat al pa s kako kartico mal pobrskat skozi lukno za cd.

clock-img

02.10.2007, 10:43

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

In, seveda, adijo garancija. Pametno.

clock-img

14.10.2007, 23:20

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mojemu lepemu 407 sw-ju je šla garancija že prvi dan, ko mi je možek lastnoročno montiral xenonske žaromete...pa se ne sekiram prevečuser posted image

clock-img

15.10.2007, 12:45

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Upam da se ti nič takega ne pokvari ko bo avto še imel garancijo. Drugače je res vseeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem