writing-img

pijača ponoči

clock-img

10.07.2006, 10:41

clock-img

thor

pencil-img

22

Moj mali je star 14 mesecev in je okrog sedmih zvečer, potem pa nič do jutra, razen čaja ponoči. Ker brez nočnega pitja ne gre, se mi je zdelo, da je mogoče lačen, ampak ko mu namesto čaja ali vode ponudim mleko ga noče pit. Pa nič drugače ni, če  je imel ornk večerjo ali pa samo jogurt. Seveda je potem plenička tako polna, da ga moti in začne kričat potem jo pa zamenjava pa spi naprej.
Ima kater izkušnje s tem?

clock-img

10.07.2006, 10:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.07.2006, 14:00

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj (20 mesecev) tudi ene dvakrat na noč hoče piti. In dobi, ampak ne drugega kot vodo. Je čisto zadovoljen. Sploh ne razmišljam, da bi mu ponujala kakšno mleko ali čaj, predvsem ne sladkanega. Naredi par požirkov vode in spi naprej. To se dogaja že kar nekaj mesecev, pa se mi ne zdi nič tragičnega. Kakšno noč pa prespi brez požirka. Zraven postelje imam kar prištimano vodo (v magičnem lončku), da ne letamo okoli ponoči.

clock-img

11.07.2006, 21:51

clock-img

Ursy12

pencil-img

37

Tudi mi sodimo v ta klub nočnega prebujanja! user posted image
Pijemo vodo ali čaj, pa tudi mleko - pa kaj moremo??? Plenička se pa polni tako se previjamo enkrat na noč sigurno, včasih tudi dvakrat. Da ne govorim o preoblačenju, kajti včasih teče vse skoz ...
Če ima katera izkušnje kako otroka odvadit nočnega pitja naj jih kar podeli z nami!
Lp Urška

clock-img

30.07.2006, 10:10

clock-img

Urška//

pencil-img

615

naša je ponoči jedla do enega leta, potem sem ji začela dajat čajeka ponoči, pa se je še večkrat zbujala, zato sem ji dala samo vodico in od takrat naprej spi celo noč, mogoče če se enkrat zbudi, malo popije in spi daljeuser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem