writing-img

pikice

clock-img

31.01.2007, 10:02

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Mark ima pikice po levem in po desnem boku. Ne vem sicer kaj bi lahko pojedel. Gluten sem mu dala že nekaj časa nazaj. Kašico z gesom in piškote s pšenične moke. Včeraj sem skuhala juhico in dala notri gres. A je možno da je to drugače kot v kašicah in pšenična moka? Al pa mogoče ker sem mu dala na konico žličke malo kravjega mleka. Star je skoraj 6 mesecev. A ga je potrebno peljat k zdravniku, al lahko počakam kaj bo jutri?

clock-img

31.01.2007, 10:11

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če je alergija na hrano se pojavijo pikice in flekeci v pregibah rokic in nogic. Lahko pa mu je bilo samo vroče ponoči v ritko in ima zato pikice. 

clock-img

31.01.2007, 20:24

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Še vedno je pikarst po hrbtu. Rdeči flekci v sredini pa pikica, kot kakšni drobni mozoljčki.  Sem sicer danes pokazala patronažni pa je rekla da še ni nič videti naj malo počakam. vročine nima, da ga srbi tudi nimam občutka. Pikice so pa po straneh hrbta do ramen, na eni strani malo bolj na drugi manj, drugje jih nima. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem