writing-img

pikice

clock-img

10.04.2010, 10:36

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravljene

Doma imamo dojenčka starega 20 dni. Pred dvema dnevoma je dobila pikice po obrazu, kot kakšni majhni mozoljčki. Danes so se razširili že po lasišču in vratu. Ali je imela mogoče katera podobno izkučnjo in kako se je končalo.

Naj še dodam, da malo dojim, zvečer pa ji dajem dodatek, ker ne zadostuje mleka.

LP

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

10.04.2010, 12:37

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Verjetno se je še koža čisti. Vsem dojenčkom se in so v prvih mesecih nekateri kot pravi pobertetniki, čist mazolasti. Jaz mojega vsako jutru fino umijem s pleničko in navadno vodo. Prvemu je zelo pomagalo mandljevo olje, ta drugi je pa bolj na nivejine kremice. Vsak je drugače.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

10.04.2010, 20:59

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Verjetno se res koža čisti, ali je pa kaj takega kar si ti pojedla, če ga dojiš.

clock-img

10.04.2010, 23:30

clock-img

svš

pencil-img

28

Tudi pri nas se je začelo tako, pa smo po testiranjih ugotovili, da ima mali alergijo na kravje mleko.

Pediatrinja mi je rekla, da se alergija pri dojenčkih začne pojavljati v starosti treh tednov.

clock-img

11.04.2010, 11:30

clock-img

deily

pencil-img

334

Pri maši mali se je prva alergija pojavila četrti dan. Bila je alergična na mehčalec, pa smo vse preprali in je bilo takoj boljše.

Pri pikicah smo pa ugotovili, da ko gremo ven delno izginejo, notri pa se spet pojavijo, tako da mislim da ni alergija na mleko (upam).

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem