writing-img

pikice po trebuščku

clock-img

22.12.2007, 11:38

clock-img

jaša2

pencil-img

658

moja mala je včeraj dobla po trebuščku take rdeče pikice, pa ne vem kaj bi o blo. razmišljala sem, da je mogoče kaka alergija na hrano, kr sma predvčerajšnjim  prvič jedli jagodno kašico, pa ji mogoče jagode ne pašejo?

kaj bi lahko blo drugega?user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

22.12.2007, 11:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko je alergija, lahko je od vročine.

clock-img

22.12.2007, 12:08

clock-img

jaša2

pencil-img

658

vročine nima. saj ne vem,kaj na zdaj. a jo s čim mazat, peljat k zdravniku....     al bi lahko bil to mogoče znak kake druge bolezni? a je imela katera podobne izkušnje?

clock-img

22.12.2007, 12:09

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jagode so full alergene, tako da je mogoče res alergija. Čisto možno pa je tudi, da ji je bilo prevroče. Naš je zadnjič prvič zakuhal in je dobil male rdeče pike po trebuhu in hrbtu - sem tut najprej pomislila na alergijo, na koncu pa se je vendarle izkazalo, da mu je bilo prevroče.

clock-img

22.12.2007, 12:09

clock-img

Anonimen

Alergija, od švicanja.. Najboljše, da pokličeš pediatra, če je za tja...

P.S. Moj je bil rojen poleti, in je zmeraj imel te rdeče pike od vročine...

clock-img

22.12.2007, 12:20

clock-img

nerka

pencil-img

134

alergija na jagode ali ji je blo prevroce, sigurno.  ker mi smo mel tud te pikice polet ko mu je blo prevroce, isto pa ko se je alergija pojavla.

clock-img

22.12.2007, 12:27

clock-img

jaša2

pencil-img

658

no, ste me potolažle, da ni kaj drugega. kaj ste pa nardile v primeru alergije? pa tud, če je blo to od švicanja. ste mazale s čim?user posted image

clock-img

22.12.2007, 12:28

clock-img

Anonimen

Če je od švicanja, čim večkrat umivati s hladno vodo in ne obrisati, tako da se koža shladi... Za alergijo pa nevem, še nisem bila na tem...

clock-img

22.12.2007, 14:18

clock-img

nerka

pencil-img

134

ce je od svicanja ja, mal manj ga oblec, pa nc mazat! od alergije isto, pusti samo bo zginlo, pr nas je v 2 dneh. ce se pa ponovi pejd pa pediatru, ti bo dala kaksno kremo za to.

clock-img

22.12.2007, 15:45

clock-img

Teya*D.

pencil-img

391

Po moje je bila kar hrana...
Naša je pred dvema dnevoma bila tudi pikasta po trebuščku in malo po obrazu in je bilo od kašice. Smo nehali tisto devat pa je ok, pozneje pa bomo spet probali, da vidimo.

clock-img

22.12.2007, 16:46

clock-img

glaser

pencil-img

32

oj moj joe tud imel ker ga nisem vsak dan kopala pač pa sem ga vsak drug dan. Pol mi je sestra rekla da ga naj vsak dan če ne že skopam vsaj z mokro krpico umijem. Ne boš verjele res je drug dan potem že izginilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem