writing-img

pire krompir

clock-img

19.10.2006, 13:13

clock-img

žužu

pencil-img

620

kako ga pripravite?
meni je najboljši z dodatkom topljenega sira-zdenka sir, kisle smetane in malo masla.
včasih pa dodam noter tudi malo kuhane cvetače ali kak list kuhanega zelja.

clock-img

19.10.2006, 13:15

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Uf, ne, jaz nič kaj posebej ne kompliciram. Zmečkam krompir, dodam maslo/margarino in mleko ter solim. To je to.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.10.2006, 13:19

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Krompir zmiksam z kislo smetano, mlekom in kislo smetano.

clock-img

19.10.2006, 13:21

clock-img

tulip

pencil-img

917

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Uf, ne, jaz nič kaj posebej ne kompliciram. Zmečkam krompir, dodam maslo/margarino in mleko ter solim. To je to.

Jaz isto, včasih pa dodam še korenček, da postane oranžen!user posted image

clock-img

19.10.2006, 13:30

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Uh žužu, tvoj krompir je pa kaloričen (čeprav sigurno dober), jaz dam samo maslo in mleko pa se že sekiram...

krepat ma ne molat

clock-img

19.10.2006, 14:42

clock-img

sato

pencil-img

249

Moj pire krompir je tudi kaloričen- obvezno mleko, maslo in kisla smetana. Ampak jaz ga ne miksam (se mi zdi potem tak lepljiv), ga zmečkam s tistim za pireuser posted image -ne vem, kako se reče.Včasih v pire "podturim" kuhane bučke ali cvetačo. 

clock-img

19.10.2006, 19:52

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst dam tud kar margarino pa zmiksam, posolim pa že prej, ko se krompir narezan na kocke kuha

clock-img

19.10.2006, 23:28

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz tudi solim že kar vodo... Drugače ga pa pretlačim in dodam mleko in maslo...najboljši je pa itak, če je še špinača zraven...mnjami...že vem, kaj bomo jedli jutri user posted image

clock-img

20.10.2006, 07:10

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz isto, zelo redko, če se spomnim, dodam malo kisle smetane. Ampak po mojem ne more bit slab tudi s zdenka sirom, bo treba probat!

clock-img

02.11.2006, 13:09

clock-img

rozarozica

pencil-img

48

Jaz ga pripravim z malo mleka, masla, žlico kisle smetani in včasih če mi od kuhanja ostane rumenjak.

clock-img

04.11.2006, 16:20

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz ga pa zmučkam z tisto stvarco za mučkat, noter poleg krompirja pa obvezno topljeni sirček, maslo in kislo smetano. Zdaj ko je bil pa kostanj pa smo dodali še malo kostanja kuhanega.

clock-img

04.11.2006, 16:26

clock-img

Anonimen

Jaz sem včasih tudi delala tako. Zdaj pa ga večinoma kupim v vrečkah, Šparovega, ker je ful cenejši od Maggi ali Knorr.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem