writing-img

pirin zdrob

clock-img

18.01.2010, 15:04

clock-img

mini86

pencil-img

6050

za tamaučka sem kupila v dm-ju pirin zdrob od alnature..zdj pa ne vem kako nj ga pripravim in zravn česa naj ga dam..user posted image smotana sm vemuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.01.2010, 15:15

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz sicer pirin zdrob zakuham na mleku za zajtrk ali za večerjo, kar pa za vas trenutno še ne pride v poštev. No ja, lahko bi ga skuhala na vodi in potem primešala mleko (svoje ali AM, odvisno, kaj pije), pa imaš zajtrk ali večerjo.

Drugače ga pa komot lahko narediš kot prilogo k zelenjavi, namesto krompirja, riža, polente. Ali pa v kakšno juhico mu ga lahko malo zakuhaš, tako za zgostitev pa da je malo bolj nasitno.

clock-img

18.01.2010, 16:03

clock-img

Bee

pencil-img

24

Jst ga moji princeski skuham kar v vodi, dodam malo domačega olivnega olja, čisto malo soli in toliko zdroba, da je stvar na koncu bolj tekoča. Dam na krožnik in okoli zdroba polijem jogurt.

clock-img

19.01.2010, 09:17

clock-img

Anonimen

Jaz ga kuham kot navaden pšenični zdrob oz. gres.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem