writing-img

pirsing nad usnico

clock-img

19.05.2008, 10:35

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ne vem men je pirsing nad usnico ful lepo.sem pa že mama sicer še mlada sam ne vem kak me bodo drugi gledali.user posted image
ne vem.kaj pa vi mislite?

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

19.05.2008, 10:58

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jaz osebno za sebe vem, da si ga nebi dala, ker je moja napaka, da vedno mislim kaj drugi mislijouser posted image
Ampak če si tako zelo želiš in ne daš dosti na mnenja drugih, ....zakaj pa ne?user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

19.05.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

Če si res želiš, zakaj pa ne?! Kar pogumno! user posted image

Jaz sem tudi mamica (mlada), pa se bom šla tetovirat user posted image  user posted image , pa me ne briga kaj si bodo mislili.

clock-img

19.05.2008, 11:03

clock-img

Anonimen

No, malo me briga user posted image , ma se bom šla vseeno, ker si to full želim. user posted image

clock-img

19.05.2008, 11:47

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

hja, če si želiš, dej. je imela pa prijateljica in jo je kar motilo. pa da ne bi mislila, da sem kaj proti, js jih mam namreč polno, js sm vedno zauser posted image

clock-img

19.05.2008, 11:47

clock-img

gaya

pencil-img

1028

Jst ga mam, pa v jeziku tud, sem tudi že mamica, kaj si pa drugi mislijo mi pa dol visiuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

clock-img

19.05.2008, 12:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.05.2008, 13:10

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ampak bodi priravljena na to da smrdi in da boš za evik na tistem mestu imela luknjo user posted image

clock-img

19.05.2008, 13:11

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ampak bodi priravljena na to da smrdi in da boš za evik na tistem mestu imela luknjo user posted image

user posted image

clock-img

19.05.2008, 13:15

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja seveda smrdi, žal. Ustnica je "prepikana" , in tako se okoli pirsingab nabirajo obloge, ki pa žal smrdijo. Dobro, ne smrdi tako, da te zdaj navoha vsak, ki gre mimo, ampak ti sam to vonjaš, tudi partner pri npr. poljubljanju   to navoha user posted image

< Sporočilo je popravil muška -- 19.5.2008 13:16:36 >

clock-img

19.05.2008, 14:02

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Meni ni všeč...je pa to itak čist osebna odločitev....

clock-img

19.05.2008, 14:07

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

meni tud ni všeč.

zdaj pa še manj, ko sem slišala, da smrdi user posted image user posted image user posted image , pa tud, če si ga redno ven daješ, pa čistiš smrdi?? user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

19.05.2008, 14:15

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ja, tak je kako uro po tistem ko si ga očistiš in seveda tudi zobe in ustno votlino je recimo OK, potem pa jovo na novo user posted image

clock-img

19.05.2008, 14:29

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

zdej pa mene zanima od kje vam, da smrdi. js sm mela pod ustnico, obloge se mi niti približno niso nabirale, nisem si nič pucala pa vn jemala, imelo je svoj vonj, ki pa niti približno NI BIL MOTEČ.,tudi vsaka ustna votlina svojega, samo na to smo pa tko navajeni, da noben ne šljivi. meni moj tip nikoli ni reku, da bi kaj smrdelo. tak da ne glih neki klobasat.
še manj ti pa luknja ostane. samo celi se malo dlje. pričakuj pa da se bo vidlo, da je nekoč le bla luknica, sam niti približno ni to neka drama. še najmanj pa se ti sekiraš zarad ene pike tam. matr, ko da bi bil žig sredi face. DRAMATIZIRATE.

clock-img

19.05.2008, 14:34

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ne klobasam in dramatizitam v tri dni,  ampak govorim iz lastnih izkušenj . A lahko ?  In gotovo veš, da ni vsak organizem isti. S kolegico sva si ga dali delat isti dan. Njen je predvsem njej  smrdel ko hudič,še njen tip se je bunil, tako da si ga je dala ven in zdaj po dveh letih ima še vedno luknjo. 

clock-img

19.05.2008, 14:39

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

jah oprosti, sej sem predvidevala da izhaja iz tvoje lastne izkušnje, govorila si pa kot da je dejstvo. js nikoli nisem "vonjala"svojega pirsinga. v bistvu, na to nisem nikoli niti pomislila.  se mi zdi malo tu mač nekoga skorejda ustrahovat, da bo pa zdej težava s higieno. tudi če med prsti pomanem ušesno mečico kjer mam luknjo za uhane, mi na prstih pusti vonj. pa ima tut vsaka druga baba uhane in noben ne pravi, da smrdi.
tvoja kolegica pa mora imeti lukno kvečjemu zato, ker  jo je preveč štocala. js sm dala ven pred manj kot letom, in zdaj je ni več. dokler sem pa slino skozi cuzala je pa tut luknja bla. mogoče pa ona kaj narobe dela. ker 2 leti je pa res že sumljivo namreč.

clock-img

19.05.2008, 16:35

clock-img

ROŽICI

pencil-img

567

ne vem zakaj bi smrdel,od česa sploh?
tako to zgleda http://img116.imageshack.us/img116/892/pierce29re.jpg
no pa še to tetovirana sem že zadi na križu.pirsing mam v popku, pa v enem uhlju 4 luknje v drugem pa 3.user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...

clock-img

19.05.2008, 17:40

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Meni osebno je nad ustnico ful grdo.
Najlepše mi je v ustnici in v jeziku.

Če te ne zanimajo mnenja drugih, potem si ga daj delati.
Če pa te zanimajo kaj si drugi mislijo o tebi, pa ne vem če boš z njim ravno ponosno in samozavestno hodla okoli.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

19.05.2008, 18:31

clock-img

mika

pencil-img

6485

o fak,  mene že  boli ko samo beremuser posted image

Rožici, a boš koga s tem oškodovalauser posted image ? mislim, da ne...ti si ga kar daj delat, pa kaj te briga za druge.

a veš, jaz sem zadnjič slišala, da bi bilo dobro, da si lase postrižem do ramen, ker sem mama in se mi ne spodobi imet dolgih lasuser posted image user posted image .  čupetino bom imela, dokler bom imela laseuser posted image

clock-img

19.05.2008, 18:34

clock-img

Anonimen

ne vem men je pirsing nad usnico ful lepo.

Daj si ga, ce ti je vsec.

clock-img

19.05.2008, 18:38

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Meni ni všeč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem