writing-img

pizza kiflji

clock-img

24.06.2009, 13:50

clock-img

higuys

pencil-img

1160

al ne vem kako se jim reče. Kot rogljički samo iz kvašenega testa, notri pa šunka , sir...

Ima katera recept za te kifllje ali kaj podobnega (za grickat zraven ob pivi)

clock-img

24.06.2009, 13:55

clock-img

misa4

pencil-img

637

Mislim, da sem nekaj takega kupila od pečjaka, so odlični. Žal pa ne poznam recepta. Pomoje je enako če narediš testo za navane rogljičke in jih nafilaš s šunko in sirom.

clock-img

24.06.2009, 13:56

clock-img

higuys

pencil-img

1160

no saj , če so super od pečjaka ti verjamem user posted image  ...so prav taki pizza varianta al podobni

clock-img

24.06.2009, 13:59

clock-img

misa4

pencil-img

637

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

no saj , če so super od pečjaka ti verjamem user posted image  ...so prav taki pizza varianta al podobni

Rogljički pizzauser posted image sem jih pa v njihovi trgovini kupila, drugje jih še nisem vidla.

clock-img

24.06.2009, 14:05

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Tukaj imaš nekaj:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494&offset=20

Mami je zadnjič naredila(meni še ni uspelo..) tako:

Testo za pico razvaljaš,gor nasekljano šunko+sir ,po želji kečap,zviješ,narežeš na kolobarčke(kot na zg.sliki)daš pečt.
Lahko poliješ še z jajcem in posuješ s semeni..Lahko eksperimentiraš na 100 načinov.user posted image

clock-img

24.06.2009, 14:09

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Jest jih delam po tem receptu.

80dkg moke
1/2 l mlačnega mleka
4 vel.žlice sladkorja
1-2 male žločke soli
14 žlic olja
1 kocka kvasa

Naredim testo pustim počivati razvaljam v tri kroge katere razdelim na osem delov in jih nafilam lahko z nadevom za pizzo ali čim drugim sam če delaš za pizzo daj manj sladkorja.Peči na 180 stopinjah časa ti nevem povedati sej vidiš ko so taki zlato rumeni

clock-img

24.06.2009, 14:13

clock-img

higuys

pencil-img

1160

hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem