writing-img

pizza rolada

clock-img

08.03.2009, 20:34

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

a je kera to že delala.Jaz sem jo jedla.... fulll dobro, a makdo recept, jaz ga moram dobit.user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

08.03.2009, 20:59

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Ravno včeraj sem jih spet spekla. Jih imamo skoraj vsak vikend na sporedu za popoldanske prigrizke, njami.

Delam jih pa po temle receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9494&offset=60
So narejene zelo hitro in predvsem enostavno.

Sem pa gledala zadnjič recept iz ene kuharske revije, ki pa se mi zdi dosti bolj zakompliciran.

clock-img

09.03.2009, 08:09

clock-img

muška

pencil-img

3223

mislim, da sta samo na tej strani odprti že 2 temi o teh mini pizzah. So pa res enostavne za narest in predvsem dobre. Jaz razvaljam listnato testo, pomažem z pelati, naložim gor šunko in sir, ter zvijem. Zvito dam za kakšno uro v skrinjo, da se lažje reže.Edino kaj ti svetujem je, da pelate posoliš, ker listnato testo je popolnoma neslano

clock-img

09.03.2009, 08:53

clock-img

Anonimen

jaz pa kupima kar razvaljano sveze listnato testo.Naredim tako po receptu s skuto,zadnjic sem dodala se nekaj drobno sesekljane cebule..

Super prigrizek resuser posted image

clock-img

10.03.2009, 18:40

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Sem pa gledala zadnjič recept iz ene kuharske revije, ki pa se mi zdi dosti bolj zakompliciran.

to sem jaz jedla ja, sam ste me prepričale v te ta male pice in sem jih nardila- njami

(a camus)

clock-img

10.03.2009, 20:54

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

No fajn, da so ti všeč.
Me pa zanima, kakšna je razlika med temi in onimi z vlečenega testa? V okusu verjetno ne ravno velika, ali pač?

Je pa tele res bolj enostavno nardit, ker samo eno plast namažeš, tam sem gledala pa, da so mazali vsak list posebej,... Čist preveč dela zame. user posted image

clock-img

10.03.2009, 21:00

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

jaz bom pri teh ta mamlih ostala na one iz vlečenega testa bom pa k mami hodlauser posted image user posted image

(a camus)

clock-img

12.03.2009, 15:16

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

sam ena stvar še. Kaj pa ponuditze z mini picami.
hvala

(a camus)

clock-img

12.03.2009, 21:04

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Meni pivo zraven paše. user posted image

No resno, zadnjič sem jih naredila kot dodatno ponudbo skupaj s tatarcem in narezkom. Ponavadi jih spečem kar za večerjo in imamo potem samo pizze. Oziroma naredim eno tretjino mini burekov ostalo pa pizze. Za burek pa na testo namažem samo mešanico naribanega sira, skuto in jajca. Je tudi dobro. V ostanek te mešance pa potem dodam še kečap in origano in namažem za pizze. Šunko zložim gor na koncu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem