cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pizzerija Agata v Lenartu

clock-img

24.06.2007, 09:02

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Ojla!

Mi bi danes na nek izlet, krajši, pa me zanima, če imajo pri tej pizzeriji kaj igral, če katera ve??? pa okoli jezera se da it, verjetno. kaj pa še kaj druga v Lenartu, parkec, igrala..???

Če pa ima kdo še kake druge ideje, bom hvaležna. Finta je v tem, da se mi ni za vozit danes več kot pol ure v avtuuser posted image , v vse smeri iz MBuser posted image

pa lepo nedeljo želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

24.06.2007, 09:10

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Te picerije ne poznam, imajo pa veliko igral recimo pri Šikerju. Včasih so imeli tudi pobarvanke in barvice.

Lepo se imejte!

lp

clock-img

24.06.2007, 09:40

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi smo ravno včeraj bili v Agati. Imajo zunaj tobogan in zibalko to pa je vse. Igrala pa so na parkirišču tako da jih ne moreš gledat iz gostilne ampak moraš biti zraven njih. Dobili smo tudi barvice in zraven list pobarvanke. Mislim da se okoli jezera da tudi iti na sprehod, seveda če je pokošena trava ampak to nebi vedela.user posted image
Lep nedeljski izlet želim.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

24.06.2007, 13:27

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

V Lenartu imaš nekaj igral na hipodromu ozr Športni park Lenart,odbojkarsko igrišče na mivki,veeeliko zelenico in nova pridobitev,asfaltiran krog za rolanje,skejtanje,vožnjo s kolesom. Drugače pa je pri Gostilni Švarc (malo naprej od Agate) tudi veliko igral,kaj več pa naše mesto ne premore,žal.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem