writing-img

plača v razpisu

clock-img

06.10.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

Zanima me če katera ve, kako je z razpisi za delavna mesta. Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača". Ali obstaja kak zakon, po katerem so dovoljena neka odstopanja od oglasa (na zavodu RS za zaposlovanje). Mislim predvsem v minus. Predvidevam da v plus se vedno lahko pogajaš (razn v javni upravi ;) )

Hvala.

clock-img

06.10.2007, 20:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me če katera ve, kako je z razpisi za delavna mesta. Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača". Ali obstaja kak zakon, po katerem so dovoljena neka odstopanja od oglasa (na zavodu RS za zaposlovanje). Mislim predvsem v minus. Predvidevam da v plus se vedno lahko pogajaš (razn v javni upravi ;) )

Hvala.

Kokr jest vem, sploh ne piše koliko plače boš dobil. Izveš vse na formalnem razgovoru.

clock-img

06.10.2007, 20:22

clock-img

abj

pencil-img

39

Mislim, da ni predpisa, ki bi jih prisilil, da se držijo plače, ki so jo obljubili. Je pa to znak njihove user posted image .  Tako je bilo v moji prvi službi. Izgovarjali so se, da je bilo to mišljeno bruto. Ko sem končala pripravniško, sem šla takoj drugam. Prej ali slej boš pri takšni firmi nezadovoljna, zato rajši beži že takoj.

clock-img

06.10.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

Ali ti mora delodajalec, ki te zaposli, dejansko v pogodbi potem tudi dati vsaj toliko plače kot piše pod "okvirna neto plača".

Po moje ne. Zato je uporabljena beseda "okvirna".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem