writing-img

plačevanje vrtca v primeru daljše odsotnosti

clock-img

03.12.2007, 09:09

clock-img

Suza

pencil-img

143

Pozdravljene,

ker ste doma iz cele naše ljube Slovenije mi lahko prosim poveste kako imajo vaše občine rešeno glede boleznin.

V glavnem sin gre na operacijo kolkov in nekaj časa ne mogel hodit v vrtec. Ker pa naša občina bolj skrbi za šoder kot za otroke morem ves ta čas plačevati vrtec po razredu v katerem sem.

ker pa se mislim pritožit bi vas prosila če mi lahko poveste kako imajo vaše občine rešeno glede odsotnosti daljše od 30 dni zaradi bolezni.

Hvala

p.s.
ne mi prosim pozabit povedat s katere občine prihajate, da si lahko pravilnik poiščem.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

03.12.2007, 10:18

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Mislim, da je tako, da moraš v vrtec dostavit potrdilo- opravičilo od zdravnika, da je bil otrok odsoten več kot en mesec in si potem upravičena plačila. Ne vem pa točno, če ti denar vrnejo, al pač ne dobiš položnice. Pa še ta fora je, da mora otrok manjkati od 1. do 30./31. Pozanimaj se pri računovodji vrtca.

MONTIGNAC

clock-img

03.12.2007, 10:31

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Pri zdravniku dobiš potrdilo in daš vlogo za zdravstveno rezervacijo.
Mi smo jo uveljavili skoraj za dva meseca in pol.
Plačaš samo delno vrtec - mislim, da je bilo 20%.

LP A

clock-img

03.12.2007, 14:31

clock-img

zp

pencil-img

132

MOL - koristili možnost dvomesečne izredne rezervacije (1x na leto- min 1 mesec, max 2 meseca neprekinjeno), potrebno je bilo zdravniško potrdilo, da rabi domačo nego in se mora izogibati virusnim okužbam. Plačali smo 30% običajne cene. v Ljubljani  ni nujno, da se začne s 1. in konča z 31.tim.

plp

clock-img

03.12.2007, 16:45

clock-img

Suza

pencil-img

143

Saj to vem glede potrdila.
Samo so razlike od občine do občine. Vsaka ima po svoje sprejeto. Glede MB in Ptuja vem kako imajo. Zanima me pa kako imajo to rešene bolj male občine, da imam s čim argomentirati svoj zahtevek. Kot kaže moram doseči spremembo pravilnika občine in bi bila rada čim bolj podkovana s statuti drugih občin.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem