cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plačičo vrtca in vpis

clock-img

11.06.2007, 18:46

clock-img

MIASE

pencil-img

37

Hej!
Oglašam se vam z naslednjo situacijo, zanima me kako je s plačilom vrtca, če sem v času porodniške na CZD (status dala v mirovanje), pred tem pa sem imela status študenta (magisterij) in sem delo opravljala prek študenta??? Druga stvar, ki me zanima pa je ali moraš priložiti v vrtec ob vpisu tudi potrdilo o začasnem prebivališču, saj sem prijavljena (začasno) v Mostah, živim pa v Črnučah. Kako je torej z vpisom...ali lahko oddam vlogo v vrtec Črnuče?  Hvala za vaše odgovore in lep pozdravček

clock-img

18.06.2007, 21:02

clock-img

ms3

pencil-img

138

to je včasih po vrtcih različno. njbolše da pokličeš v vrtec in informativno vprašaš kar te zanima.

drugač pa je vsaj v Lj za vpis pomembno stalno bivališče - ti prise več točk za vpis. glede na to, da imaš ti oba v LJ, bo odločala še razdalja od vrtca do doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem