writing-img

plačilni razred?

clock-img

03.03.2009, 20:16

clock-img

tijati

pencil-img

101

mi prosim pomagate v kateri plačilni razred pademo sem nezaposlena in nism na zavodu-prejemam starševsko nadomestilo 180€ fant pa ima bruto 1.300€ ali sm prav izračunala da pademo v 2.plačilni razred????

potem pa lahko še oddam vlogo za znižanje vrtca?

clock-img

03.03.2009, 20:31

clock-img

urška

pencil-img

3136

v ta razred padeš že po tistem ko oddaš vlogo. če vloge ne boš oddala ti avtomatsko zaračunajo 80% polne cene. 

clock-img

03.03.2009, 20:35

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če želiš pasti v 2.plačilni razred moraš oddati vlogo. In vloga ne bo dodatno pomagala, da padeš še en razred nižje.
Če vloge ne boš oddala boš plačala polno.
Če si prav izračunala ne vem, ker se plačini razredi razlikujejo od občine do občine.

clock-img

03.03.2009, 20:37

clock-img

tijati

pencil-img

101

vlogo za vpis v vrtec?smo jo oddali 1.mesec po rojstvu čakamo odgovor v aprilu
ljubljana

clock-img

03.03.2009, 21:02

clock-img

end1

pencil-img

1598

eno je vpis otroka v vrtec, drugo pa za znižano plačila vrtca, oddala jo boš ko boš dobila odgovor, če ste sprejeti, bo pa tam nekje ja 2 plačilni razred, ker lih ful odstopanj gor al dol pa ne more bit po občinah.

clock-img

03.03.2009, 21:51

clock-img

lukec

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: end1

eno je vpis otroka v vrtec, drugo pa za znižano plačila vrtca, oddala jo boš ko boš dobila odgovor, če ste sprejeti, bo pa tam nekje ja 2 plačilni razred, ker lih ful odstopanj gor al dol pa ne more bit po občinah.

Se strinjam, pravzaprav odstopanj sploh ni, ker je lestvica enaka prav za vse občine, le cene so različne.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem