cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plačilo vrtca

clock-img

17.03.2012, 11:21

clock-img

*mačka*

pencil-img

156

A obstaja na netu kak programček kjer se da izračunat v kateri plačilni razred bomo "padli"???
Oz kako naj to izračunam??? user posted image
Izpolnjujem vlogo za vpis pa ne vem al nej obkrožim v katerikoli vrtec ali ne?!?!?
Pa bi rada mal preračunala če me ne bo privat v bližini stal manj kot vrtec na drugem koncu Lj.
Lp

clock-img

17.03.2012, 12:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.03.2012, 12:32

clock-img

benika

pencil-img

7793

Seštej vaše dohodke (plače, doklade, obresti na bankah...skratka vse prilive), deli s številom članov družine, poglej novo lestvico za izračun plačila vrtca in to je to.

clock-img

17.03.2012, 12:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Vrtci imajo različno ekonomsko ceno. Ekonomsko ceno lahko najdeš na tej povezavi.
https://krka1.mss.edus.si/registriweb/Vrtci.aspx

Na netu zaenkrat še ni informativnega izračuna za nov zakon, na strani MIZKŠ so še stare lestvice, ki pa od 1.1. niso več v veljavi.

Tudi nova lestvica je že objavljena. Edino izračun moraš sam narest.

clock-img

19.03.2012, 11:54

clock-img

*soncek*

pencil-img

93

Živjo!

Tudi jaz imam eno vprašanje glede plačila vrtca. Decembra sem oddala vlogo za znižano plačilo vrtca in da je za 2. otroka brezplačno. Takrat sem bila brezposelna. Sredi februarja pa se mi je nasmehnila sreča in sem dobila svojo prvo zaposlitev, kar sem tudi takoj sporočila na CSD. Rekli so mi, naj v marcu prinesem še fotokopijo plačilne liste, kar sem tudi storila. Sedaj pa sem dobila odločbo, v kateri piše, da imata oba otroka brezplačen vrtec. Ko sem govorila z referentko o odločbi je rekla, da ji noče sprejeti nobenih drugih podatkov (nova zaposlitev) in da ji avtomatsko vzame podatke za leto 2010, ko sem bila brezposelna. Skrbi me, da bodo čez čas poslali novo odločbo, češ da so se zmotili in da moram vse za nazaj plačat. Je katera tukaj, ki se na to kaj bolj spozna? Hvala za pomoč user posted image

clock-img

19.03.2012, 12:06

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

Greš nazaj in naj ti ročno obdela vlogo, ne skozi program. Seveda boš morala plačati za nazaj, zato pa je bolje, da zdaj uredite to!

clock-img

19.03.2012, 12:49

clock-img

*soncek*

pencil-img

93

IZVIRNO SPOROČILO: 2sneg13

Greš nazaj in naj ti ročno obdela vlogo, ne skozi program. Seveda boš morala plačati za nazaj, zato pa je bolje, da zdaj uredite to!

Ker meni je referentka rekla, da se mi bo plača upoštevala šele čez 2 leti, program pa ji ne pusti ročno nič vnašati. Po eni strani mi je logično, da se upošteva leto 2010, tko da zdej res ne vem, ali bi mi mogli plačo upoštevati, ali ne.

clock-img

19.03.2012, 22:49

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

prevec matematike ;)

clock-img

20.03.2012, 10:17

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ko sem se jaz zaposlila, so mi takoj drugi mesec vse na novo zaračunal. Mislim, da boš morala v vsakem primeru poravnati za nazaj, tudi če jim sedaj program ne da te možnosti.

clock-img

20.03.2012, 13:21

clock-img

*soncek*

pencil-img

93

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Ko sem se jaz zaposlila, so mi takoj drugi mesec vse na novo zaračunal. Mislim, da boš morala v vsakem primeru poravnati za nazaj, tudi če jim sedaj program ne da te možnosti.

Mislim, to mi je pa ne fer. Sporočila sem v predpisanem roku, še klicala sem jih. Potem naj pa jaz za nazaj plačujem, ker NJIM ni delal program, kot bi mogel.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem