writing-img

plačilo za prisotnost pri porodu

clock-img

17.08.2005, 12:24

clock-img

Teya

pencil-img

1051

le še par dni nas loči od predvidenega datuma poroda, moj :love: pa še vedno ni vplačal tistih par jurčkov za prisotnost pri porodu :zmeden::ups:
kje in predvsem KDAJ se lahko za to poskrbi v lj zdaj v času dopustov?
hvala že v naprej...jaz namreč nočem! ;) it rodit brez tega potrdila, pa se mi že ne lušta več čakat :)-

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.08.2005, 12:36

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Moj je šibal plačatm ko sem bila v porodni in sva čakala, da se stvar začne bolj premikat. Tako, da se ti nič ne mudi.

clock-img

17.08.2005, 12:43

clock-img

dadica

pencil-img

556

mogoče bom malo neumno izpadla ampak kakšno potrdilo,a potem oče ne potrebuje v materinsko šolo če želi bit navzoč pri porodu?In koliko stane takšno potrdilo,aj e v mb tudi tako?
hvala za odgovore!
lp dadica

clock-img

17.08.2005, 12:57

clock-img

Teya

pencil-img

1051

cukrček....temu bi se jaz rada ognila :ups: da bi takrat morala še za to skrbet :ups: kaj pa če pojdemo ponoči??? :ups:

dadica, v materinski dobi oči potrdilo, da je hodil na tečaj, nato pa mora to še podkrepiti z dinarčki...nevem točne cifre, par tisoč...tako je v lj, kako je v mb, pa ti žal ne znam povedati....

clock-img

17.08.2005, 13:02

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

v Mb je tako, da oče dobi potrdilo v materinski šoli. Kljub temu morajo očetje v nekaterih porodnišnicah plačati, da so lahko prisotni pri porodu. V Mb ne rabi plačat. Lp,Mojca:nosecka:

clock-img

17.08.2005, 13:05

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Teya, ta teden se lahko to placa na Slajmerjevi 2, 1.nadstropje levo (Leonisce). Tam pol tudi dvignes potrdilo, da je tvoj :love: bil v soli, ce ga se nima. Po 19.8. pa spet na stari lokaciji v tisti rjavi leseni stavbi za staro porodnisnico tudi v 1. nadstropju!

Midva sva to vceri uredila!

LP Kety

clock-img

17.08.2005, 13:27

clock-img

Teya

pencil-img

1051

najlepša hvala, Kety :rozica:.... kako imajo pa odprto? čez cel dan?

clock-img

17.08.2005, 13:30

clock-img

kati1

pencil-img

264

kaj se ne plača to v sprejemni pisarni? Meni so rekli tako :zmeden:. Sam ne vem, kdaj imajo uradne ure.

lp, K

clock-img

17.08.2005, 13:44

clock-img

PrimožL

pencil-img

51

Jaz sem plačal šele 2 dni po tem, ko je žena že rodila (porodnišnica Ljubljana). Imel sem sicer potrdilo s šole za starše ampak me ni nihče vprašal po njem. Enostavno sem šel z njo v porodno sobo in to je bilo to.

clock-img

17.08.2005, 19:34

clock-img

Teya

pencil-img

1051

Hvala vsem! :rozica:
Smo uredili :bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem