writing-img

plačni razredi - JU

clock-img

15.08.2008, 15:08

clock-img

tomca

pencil-img

236

Dobila sem aneks k pogodbi. Nekaj sem že preštudirala, par stvari pa mi še vedno ni povsem jasnih in sicer kaj pomeni   znesek:

osnovna plača javnega uslužbenca ter primerljivi znesek plače določen po ZSPJS

Če bi mi to znal kdo po domače povedat oz razložit bi mu bila zelo hvaležna

clock-img

15.08.2008, 16:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Osnovna plača je osnovna plača, ki jo bošdobivala. Kar se dodatkov tiče, so odvisni od vaše panoge, moraš v vašo pogodbo pogledat, samo veliko dodatkov po novem ne bo več, skratka,moraš pogledat.
ZSPJS je zakon o sistemu plač v javnem sektorju. To ti najbrž pošljejo za tvojo kontrolo, če je vse ok najbrž. Vse prevedbo se lahko kontrolirajo, oz. jih naj bi delavci lahko prekontrolirali in tudi podpisali strinjanje. Sistem prevedb bi vam moral vaš sindikalni zaupnik razložit, vsaj pri nas je bilo tako.

clock-img

15.08.2008, 17:27

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

osnovna plača javnega uslužbenca

Tolikšna bo plača 1.3.2010.

primerljivi znesek plače določen po ZSPJS

Tolikšno pa bo izplačilo avgustovske plače + trikratni znesek (za mesec maj, junij in julij) Razlike med primerljivima plačama.

clock-img

15.08.2008, 19:11

clock-img

tomca

pencil-img

236

Hvala obema. Mi lahko potrdita tole: 

-da bo moja bruto plača  za mesec avgust pod šifro Z104(primerljivi znesek plače po ZSPJS
-Po 01.03.2010 bo moja bruto plača ta ki je navedena v aneksu kot osnovna plača javnega uslužbenca
-vmes pa bo bruto plača znašala toliko kot imam navedeno v aneksu pod šifro Z111(Primerljivi znesek plače, določen po predpisih, ki se uporabljajo do začetka izlačila plač. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem