cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

plašč - sprememba barve

clock-img

22.10.2008, 09:09

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ali je kdaj že katera barvala plašč?
Imam par let star plašč, pa sem se naveličala rdeče barve. Pobarvala bi ga v modro, vendar ne bi reskirala, če se blago (volna) z barvanjem uniči.

Pa še to: če rdečo osnovo barvam z modro barvo, ali pride ven modra, ali pa bo to že kar črna oz. koderlajsastauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

22.10.2008, 09:24

clock-img

abi

pencil-img

755

Jaz sem podobno razmišljala, najprej sem ga hotela sama pobarvat, potem sem pa raje nesla v kem. čistilnico kjer te zadeve tudi barvajo. No, in vse bi bilo lepo in prav če ŠIVI na plašču ne bi ostali iste barve kot pred barvanjemuser posted image .Ponavadi so ti šivi v isti barvi kot sam plašč in še sintetični so, zato jih barva NE PREKRIJE user posted image .
Če so šivi bombažni potem ni problema. 

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

22.10.2008, 09:31

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tudi jaz mislim,da nesi  v čistilnico in da sama ne eksperimentiraj.

clock-img

22.10.2008, 09:54

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne, nikar se ne igraj sama, odnesi v čistilnico. Pa povprašaj, kako je s šivi, zdaj ko veš, da je možno tudi, da se ne pobarvajo.

clock-img

22.10.2008, 10:53

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Oh super, tudi jaz imam bel plašč, ki sem se ga malo naveličala in že nekaj časa razmišljam o kakem barvanu. no in sedaj vem kam moram it.

bai

clock-img

23.10.2008, 13:27

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Smigli, a belega imaš? Potem pa lahko menjava, če bi ti bil rdeč všečuser posted image

clock-img

28.10.2008, 16:07

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Sem šla v čistilnico, pa so mi rekli, da plašče, ki so iz volne ne barvajouser posted image  Nič ne bo.

Abi, kakšen je pa bil tvoj plašč, ki se je dal barvatiuser posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem